Τραυματισμός γυναίκας που έπεσε στην Κασσανδρού και το κάτω νοσοκομείο που ακόμη περιμένει ο Μουριάδης να του πουν τι να το κάνει

Δεν ήταν ο πρώτος τραυματισμός αυτός που συνέβη χθες στο έργο της οδού Κασσάνδρου όταν μια συμπολίτισσα μας σκάλωσε και έπεσε. Το συγκεκριμένο έργο προχωρά με αργούς ρυθμούς και λόγω της παράτασης που πήρε προβλέπεται να τελειώσει του χρόνου το καλοκαίρι.
@ Τους έπιασε η προκοπή στην υπηρεσία καθαριότητας και καλώς. Χθες λοιπόν έδωσε εντολή ο αρχηγός Σταυρίδης να καθαριστεί με ζεστό νερό ο διάδρομος που περνά μέσα από τον δημοτικό κήπο. Ο ατμός που έβγαινε από το ζεστό νερό που έπεφτε πάνω στο κρύο διάδρομο σήκωσε ένα σύννεφο από υδρατμούς και κάποιοι που περνούσαν από τη συγκεκριμένη περιοχή πίστεψαν ότι έβαλαν φωτιά στα ξερά χόρτα.
@ Αυτή την Πέμπτη όπως σας έχω ενημερώσει θα γίνει η ορκωμοσία του δημάρχου και των νέων δημοτικών συμβούλων του δήμου Καβάλας στο αμφιθέατρο του πρώην ΤΕΙ στις 6 το απόγευμα.
@ Όπως είπε ο Γιάννης Εριφυλλίδης στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε προχθές δε διαπίστωσε να έχει ενδιαφέρον το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου και στα έργα που αναφέρει είναι μικρά και χωρίς αναπτυξιακή προοπτική.
@ Φυσικά σχολίασε και το θέμα του παγοδρομίου και κατέθεσε την άποψη ότι κακώς ο δήμος πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα σε μια αδιαφανή παραχώρηση της κεντρικής πλατείας σε ένα επιχειρηματία με τον οποίο υπάρχει πολιτική σχέση.
@ Είπε και για το κυκλοφοριακό για το οποίο στον προϋπολογισμό του δήμου έχουν εγγραφεί μόνο 2.000 ευρώ για να γίνει μια μελέτη! Όπως είπε με τέτοια ποσά δεν πρόκειται να γίνει κανένα σοβαρό έργο.
@ Μίλησε και για το κτήριο του πρώην κάτω νοσοκομείου για το οποίο είπε ότι παραμένει αναξιοποίητο παρά το γεγονός ότι δόθηκαν 20.000 ευρώ σε κάποια κτηματομεσιτική εταιρεία των Αθηνών για να βρει επενδυτές. Φυσικά μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε και το κτήριο καταρρέει. Μέχρι σήμερα αν
είχε ακούσει ο Σιμιτσής την πρόταση μου να το λειτουργήσει ως γηροκομείο σήμερα θα είχε ο δήμος μια αξιοποιήσιμη περιουσία και θα προσέφερε υπηρεσίες τις οποίες έχουν ανάγκη οι πολίτες.
@ Από το 2021 λοιπόν ο Μουριάδης που με την παρέμβαση του Μακάριου Λαζαρίδη πέρασε στα χέρια του δήμου και το 18% που κατείχε το δημόσιο, απλά το βλέπει το παλιό νοσοκομείο χωρίς να κάνει
τίποτε. Ούτε και πρόκειται να κάνει.
@ Με τον ίδιο αποσπασματικό και τσαπατσούλικο τρόπο λειτούργησε και στην περίπτωση του Περιγιαλίου όπου μπήκε και αντί να δημιουργήσει υποδομές δημιούργησε χωμάτινους δρόμους που έχουν μετατραπεί σε λασπόδρομους.
@ Τώρα που στη θέση του περιφερειάρχη θα καθίσει από τον άλλο μήνα ο Χριστόδουλος Τοψίδης όπως χθες μου είπε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας θα επαναλειτουργήσει ο ΔΕΣΜΟΣ που θα είναι πάλι υπεύθυνος για τις επενδύσεις που περνάνε από την περιφέρεια.
@ Χθες γύρω από την δημοτική αγορά γινόταν ένα μικρός κυκλοφοριακός χαμός. Φυσικά δημοτικός αστυνομικός δεν υπήρχε ούτεγια δείγμα. Όλοι περιμένουν από την νέα χρονιά τον νέο αντιδήμαρχο Τσιτσιλικάκη για να τα βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.
@ Είναι καλλιτεχνική φύση ο αντιδήμαρχος Μουτσάκης και κακώς ο δήμαρχος τον φόρτωσε με πράγματα που είναι πέρα από τα ενδιαφέροντας του. Ο άνθρωπος είναι μόνο για πολιτιστικές δράσεις που σε αυτές ανθίζει το πνεύμα του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα