Καληνύχτα κυρία Τάνια

Όταν στο ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας κάνουν την τρίχα, τριχιά τότε έχουν από χέρι χαμένο το παιχνίδι να ξαναβρεθούν στην διοίκηση του κράτους με τέτοιες εμμονικές προσεγγίσεις που κάνουν για τις μεγάλες βιομηχανίες της Καβάλας.
@ Ένα περιστατικό που σημειώθηκε την προπερασμένη εβδομάδα με την υπερθέρμανση ενός λέβητα και την έγκυρη αντιμετώπιση του από την ίδια την εταιρεία με την επικουρική συνδρομή και της πυροσβεστικής έγινε πάλι στα χείλη τον συκοφαντών θέμα για να σπείρουν τον πανικό και την ανησυχία.
@ Όμως επειδή οι Καβαλιώτες έχουν μάθει τις φωνές του τσοπανάκου δεν δίνουν καμιά σημασία γιατί έχουν εμπιστοσύνη στις διοικήσεις των εργοστασίων.
@ Αλλά αφού τόσο πολύ νοιάζονται εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια των πολιτών δεν τους άκουσα να λένε τίποτε για τα προβλήματα στο κτήριο του δημοτικού σχολείου της Αγίας Βαρβάρας. Φαίνεται φωνάζουν και τσιρίζουν μόνο για την ΒΦΛ που έχει αποδείξει ότι φροντίζει εδώ και δεκαετίες για την
ασφάλεια των εργαζομένων της.
@ Αλλά όταν στο ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτριά του την προηγούμενη τετραετία έβγαζε το ψωμί της από την εκπροσώπηση των απολυμένων δεν έλεγε τίποτε γιατί υποτίθεται ότι αυτοί εγγυόταν την ασφάλεια του εργοστασίου λιπασμάτων. Είχαν την μοναδικότητα να απορροφούν σαν τα αλεξικέραυνα τα όποια προβλήματα άσχετα αν ήταν από τους πιο επιζήμιους με τη στάση που κράτησαν τόσα χρόνια εργαζομένους της ΒΦΛ.
@ Η Ελευθεριάδου γι ́ αυτό θα τιμωρηθεί από τους Καβαλιώτες και όπως όλα δείχνουν δεν θα επανεκλέγει. Έμαθε να εκμεταλλεύεται όχι με δίκαιο τρόπο διάφορα περιστατικά που είναι φυσιολογικά να συμβαίνουν και τα οποία όμως ποτέ δεν έβαλαν σε περιπέτειες το εργοστάσιο αλλά και την Καβάλα.
@ Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι οι Συριζαίοι ζητούν να γίνουν έλεγχοι λέτε και το εργοστάσιο δουλεύει
ανεξέλεγκτα. Αν κάπου γίνονται καθημερινά έλεγχοι, είμαι σε θέση να το γνωρίζω είναι στο εργοστάσιο της ΒΦΛ. Δεν είναι ηλίθιοι οι διοικούντες του εργοστασίου να θέλουν να έχουν ένα εργοστάσιο επισφαλή και να διακινδυνεύουν από οποιοδήποτε λάθος να χάσουν εκατομμύρια ευρώ. Αλλά όταν η λέξη υπευθυνότητα δεν είναι γνωστή στην Ελευθεριάδου και τους πέριξ αυτής τότε τσιρίζει και φωνάζει για να ακούσει η ίδια την φωνή της και να πιστέψει ότι έτσι μάχεται κατά του κακού.
@ Προφανώς η κ. Ελευθεριάδου με την καθημερινή ενασχόληση της με την επιχείριση των λιπασμάτων έχει χάσει την έννοια τη λέξης σοβαρότητα στην πολιτική ζωή του τόπου και ρέπει στον άκρατο λαϊκισμό που στοίχησε στο κόμμα της και την ίδια την ήττα του Μαΐου και τώρα την ήταν του Ιουνίου σε λίγες
μέρες. Καληνύχτα κυρία Τάνια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα