Σεξιστικά σχόλια από τον Λόλακα σε βάρος Καβαλιώτισσας και η αποδόμηση των εξαγγελιών του Μουριάδη από τον Εριφυλλίδη

Τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι συνυποψήφιοι του τον Μουριάδη και από αυτά που λέει ότι θα κάνει ως έργα δεν αφήνουν τα λόγια του να τα πάρει ο αέρας αλλά τα αναλύουν για να δείξουν την κοροϊδία των τελευταίων μηνών του στην δημαρχία.
@ Συγκεκριμένα χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Εριφυλλίδης σχολίασε την εξαγγελία του Μουριάδη ότι θα ασφαλτοστρώσει τους δρόμους της δημοτικής κοινότητας Φιλίππων και γράφει στο δελτίο τύπου που έδωσε χθες στην δημοσιότητα.
@ Συγκεκριμένα ο Γιάννης Εριφυλλίδης λέει “Πρόσφατα, ο απερχόμενος Δήμαρχος ανακοίνωσε έργα οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 538.000 ευρώ που αφορούν σε 13 κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων. Πρόκειται για σύμβαση-μνημείο προχειρότητας, αλλά και εμπαιγμού προς τους συνδημότες αυτών των κοινοτήτων, οι οποίοι θα δουν στην καλύτερη περίπτωση να πέφτει άσφαλτος στο παρατημένο οδικό δίκτυό τους σε μήκος περίπου 200 μέτρων ανά κοινότητα! Αν αυτή η εξαγγελία, στην παρούσα χρονική στιγμή, δεν καταδεικνύει την αγωνία της Δημοτικής Αρχής να παρουσιάσει έργο στις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, τι άλλο δείχνει;”.
@ Όλη η φασαρία γίνεται για ένα πασάλειμμα 200 μέτρων για να δείξει ότι κάτι θα κάνει και να πάρει τις ψήφους της δημοτικής ενότητας των Φιλίππων. Δεν ξέρω αν τέτοια προεκλογικά κόλπα πιάνουν πλέον.

@ Δεν άρεσαν όμως τα σχόλια ούτε μιας συνδημότισσας μας για τα πασαλείμματα του Μουριάδη στους δρόμους των χωριών και βρήκε την ευκαιρία ο πολύς κύριος Λόλακας να της κάνει και σεξιστική επίθεση. Με αυτούς τους πολύ μάτσο κατεβαίνει ο Μουριάδης στις εκλογές να τους χαίρεται.
@ Κι ́ ενώ τα σχολεία έκλεισαν για τις καλοκαιρινές διακοπές δεν ακούω τι θα κάνουν με το σχολείο της Αγίας Βαρβάρας. Έχει προβλήματα και πρέπει να γίνουν σοβαρές παρεμβάσεις αλλά ακόμη η τεχνική υπηρεσία του δήμου δεν έχει αγγίξει αυτή την περίπτωση. Είμαι σίγουρος ότι και από την νέα σχολική χρονιά τα παιδιά θα συνεχίσουν να κάνουν μάθημα στο συγκεκριμένο ακατάλληλο σχολείο.
@ Τον έχει πάρει χαμπάρι το πόσο ανίκανος είναι ο Μουριάδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Χαράλαμπος Χρυσανίδης που του βγαίνει από τ ́ αριστερά λέγοντας του τι θα κάνει αν εκλεγεί αυτός δήμαρχος.
Συγκεκριμένα του λέει ότι θα κάνει ένα γραφείο που θα ασχολείται αποκλειστικά με τις καπναποθήκες. Ο Μουριάδης έχασε και αυτό το αβαντάζ των καπναποθηκών αφού έφυγε από κοντά του ο Γιάννης Βύζικας και πήγε στο στρατόπεδο του Χρυσανίδη.
@ Του Μουριάδη του δόθηκε η ευκαιρία να πάρει τις καπναποθήκες πίσω από το δημαρχείο και από λάθος χειρισμούς τις έχασε και αυτές.
@ Εκτός από τις φανφαρόνικες δηλώσεις που έκανε ο Μουριάδης στην παρουσίαση των πενήντα ενός υποψηφίων του στους Φιλίππους για ένα μέλλον που δεν το εγγυάται το παρόν κανένας άλλος από αυτούς που παρουσίασε μέχρι σήμερα δεν άκουσα να τον στηρίζει. Νομίζω ότι και σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα η βουβαμάρα θα κερδίσει τις προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα