Κατάπιαν την γλώσσα του Σιμιτσής και Μυριάδης μετά την αποκάλυψη μας για την παραχώρηση της Καλαμίτσα στην ΕΤΑΔ

@ Την βόμβα που απασφάλισα την περασμένη Παρασκευή με το θέμα της παράδοσης της ακτής της Καλαμίτσας από τον Σιμιτσή και τον Μουριάδη το 2013 συνεχίστηκαν οι εκρήξεις της και τηλεοπτικά με αναφορές και συνεντεύξεις που μεγέθυναν ακόμη περισσότερο το οστικό κύμα αμφισβήτησης των ικανοτήτων του διδύμου του πρώην και νυν δημάρχου.
@ Και ενώ όλοι έχουν πλέον καταλάβει ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι σήμερα που η ακτή της Καλαμίτσας έχει περάσει στα χέρια της ΕΤΑΔ είναι αποκλειστικά ο Σιμιτσής με τον Μουριάδη. Η αλλαγή της γραμμής αιγιαλού έδωσε την ευκαιρία στην ΕΤΑΔ να πάρει την ακτή και να εμφανιστεί ως μοναδικός ιδιοκτήτης της.
@ Προφανώς ο Μουριάδης γνωρίζοντας τις πολεοδομικές αμαρτίες του παρελθόντος άρχισε να παρακαλά την ΕΤΑΔ να του παραχωρήσει την ακτή διότι γνώριζε μόνο με πολιτική παρέμβαση θα μπορούσε να πετύχει να πάρει ο δήμος αυτό που είχε και το απώλεσε χάρη του καταστροφικού διδύμου.
@ Ούτε αυτό το κατάφερε και του έμεινε μόνο να παριστάνει τον υποτιθέμενο διαχειριστή της ακτή κάνοντας όλες εκείνες τις εργασίες της ΕΤΑΔ που χρειάζονται για να ανοίξει η ακτή. Τα λάθη του Μουριάδη τα πληρώνει σήμερα ο δήμος και μάλιστα με τρόπο που αγγίζει και τα όρια της νομιμότητας αφού κανείς δεν ξέρει εκτός από την διοίκηση από ποιους κωδικούς παίρνει τα χρήματα για όλα αυτά τα έργα που εκτελεί εντός της ακτής.
@ Ο δήμαρχος φυσικά έχει επιλέξει τη σιωπή και την αποφυγή δηλώσεων, μπορεί να έκανε αλλά δεν έχουν πέσει στην δική μου αντίληψη, προφανώς γιατί δεν ξέρει τι να απαντήσει στα ατράνταχτα επιχειρήματα της παράδοση της ακτή στα χέρια της ΕΤΑΔ.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα