ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΔΑΣ Σε τρεις μέρες το έκαναν λαμπίκο… οι εργαζόμενοι στην Βιομηχανία Λιπασμάτων

Για μια ακόμη φορά και με συμμετοχή των εργαζομένων της η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων «PFIC» μετά από την πρωτοβουλία του διευθυντή της Αλέξανδρου Γιαννίκου για τρεις μέρες διέθεσαν μέρος του ελεύθερου χρόνου τους για να καθαρίσουν το δασάκι της Παναγούδας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα.

Μάλιστα σε ειδική εκδήλωση η οποία θα γίνει από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της συνοικίας μεθαύριο Τετάρτη θα τιμηθεί η εταιρεία για την κοινωνική αυτή δράση η οποία διήρκησε από την Παρασκευή που μας πέρασε μέχρι χθες Κυριακή.

Οι συμμετέχοντες καθάρισαν χόρτα, απομάκρυναν υλικά και σκουπίδια που είχαν αφήσει οι γνωστοί ασυνείδητοι, έβαψαν τα γηπεδάκια που υπάρχουν μέσα στο δάσος και γενικά νοικοκύρεψαν τον πράσινο αυτό πνεύμονα της δυτικής Καβάλας που αποτελεί στολίδι για την πόλη μας.

Στην όλη προσπάθεια παραβρέθηκε και ο νέος αντιδήμαρχος σύμφωνα με όσα δείχνουν τα γεγονότα, στην Καθαριότητα Κυριάκος Σταυρίδης.

Για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρεία και τους εργαζόμενους που δείχνουν να συμμερίζονται την οικολογική συνείδηση που θα πρέπει έχουμε όλοι μας και συμμετέχουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα