Καθηγήτρια γυμνασίου ζήτησε από τους μαθητές της να απαντήσουν γιατί πρέπει να δεχθούμε τη συμφωνία των Πρεσπών και γιατί πρέπει να κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας!

«Μαθαίνω ότι καθηγήτρια επέβαλε σε παιδιά Γυμνασίου, στην ΚΑΒΑΛΑ, να γράψουν εκθέσεις με τα εξής θέματα. 1ον Γιατί πρέπει να δεχθούμε την συμφωνία των Πρεσπών. 2ον Γιατί πρέπει να κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας; Αύριο λεπτομέρειες και εννοείται καταγγελία με ονοματεπώνυμο!!!». Αυτά έκανε χθες γνωστά χθες ο Μανώλης Φρατζεσκάκης μέσω του fb. Αν υποψιαστώ ότι η εκπαιδευτικός στην οποία αναφέρεται ο Μανώλης Φρατζεσκάκης ήτανε μεταξύ αυτών των εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ που κατηγόρησαν τους μαθητές του ΓΕΛ της Θάσου φασίστες δεν θα εκπλαγώ καθόλου.
Πως μπορεί να βάζει τα παιδιά όποια και αν είναι αυτή η κυρία να απαντήσουν γιατί πρέπει να κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας. Η ερώτηση της προφανώς έχει ως στόχο να καταλάβουν ότι ο Τσίπρας πρέπει να κερδίσει και προφανώς αν απάντηση ότι θα ηττηθεί δεν θα έπαιρναν καλό βαθμό. Αλλά το πιο χοντρό είναι ότι τους έβαλε να γράψουν γιατί πρέπει να δεχθούμε την συμφωνία των Πρεσπών. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη καθηγήτρια αλλά πρέπει να απομακρυνθεί από την τάξη του διδάσκει γιατί είναι επικίνδυνη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα