Ατυχής η παρουσία Πασχαλίδη και Παπακωνσταντίνου στην εκδήλωση συνδυασμού που δεν στηρίζει η ΝΔ

Τουλάχιστον ατυχείς χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος την παρουσία των Γιάννη Πασχαλίδη και Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου στην κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού «ο Τόπος της Ζωής μας» και παράλληλα της παρουσίασης είκοσι οκτώ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τον Μάκη Παπαδόπουλο.
Να τραβήξει μερικά αυτιά μου είπε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Πετρόπουλος με αφορμή το παραπάνω περιστατικό η ΝΟΔΕ της Καβάλας.
Όπως και νάχει οι δύο Πασχαλίδης και Χατζηκωνσταντίνου πρέπει να απομακρυνθούν από την προοπτική να είναι εντός του βουλευτικού ψηφοδελτίου της Καβάλας διότι με τις πράξεις τους δεν στράφηκαν μόνο κατά της Δήμητρας Τσανάκα αλλά και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη επιλογή του οποίου είναι να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο της σημερινής δημάρχου.
Φτάνουν ποια τα παιχνίδια με τις αντοχές του «Μοσχάτου» από αυτούς που θέλουν να πάρουν χωρίς κόπο μια βουλευτική έδρα χάρις στην άνοδο του κόμματος της ΝΔ και αντί να βάζουν πλάτη αυτοί βάζουν τρικλοποδιές. Εδώ και τώρα να παρθούν μέτρα και όποιος δεν καταλαβαίνει να θέτει εαυτό εκτός βουλευτικής λίστας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα