Κουκούλωσαν την προπαγάνδα της καθηγήτριας οι Συριζαίοι

Please select a featured image for your post

Και νάρθω τώρα στην θρασύτατη ανακοίνωση την οποία φυσικά δεν τόλμησαν να μου κοινοποιήσουν οι «ΣΥΝεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις» που προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την γκάφα αν όχι από την προσπάθεια της καθηγήτριας γυμνασίου που με τις ερωτήσεις στόχευε να περάσει την κυβερνητική προπαγάνδα στους μαθητές της.
Συγκεκριμένα στην αναφορά τους σε μένα εκτός από τον Μανώλη Φρατζεσκάκη που είναι αυτό που κοινοποίησε την είδηση μέσω του fb γράφουν οι «προοδευτικοί» του ΣΥΝΕΚ. «Παράλληλα, καταδικάζουμε απερίφραστα την αναπαραγωγή της κατηγορίας, συνοδευόμενη με απολύτως αβάσιμα υπονοούμενα και ψεύδη, στην ηλεκτρονική εφημερίδα του κ. Γιάννη Χλώρου, η οποία αλιεύει τις «ειδήσεις» που δημοσιεύει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς βεβαίως να ερευνά ούτε και να διασταυρώνει, ως οφείλει. Ο συντάκτης μάλιστα του δημοσιεύματος προχωρεί και σε συστάσεις γράφοντας επί λέξει : «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη καθηγήτρια, αλλά πρέπει να απομακρυνθεί από την τάξη που διδάσκει γιατί είναι επικίνδυνη». 2 Ωστόσο, μετά από διερεύνηση του ζητήματος από τη Δ.Δ.Ε. Καβάλας απεκαλύφθη ότι : Τα ερωτήματα που ετέθησαν αφορούν στο μάθημα της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής και όχι στην Έκθεση. Η διατύπωσή τους ήταν η εξής : Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ψηφιστεί στη Βουλή; 2. Ποια βασική προϋπόθεση πρέπει να συντρέχει προκειμένου μια κυβέρνηση να μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά;
Ξεκινώ από τις συστάσεις ότι δεν διασταύρωσα την είδηση. Μιλάνε αυτοί που αναφέρονται σε μένα χωρίς ότι μου πούνε γιατί δεν μου κοινοποίησαν δεοντολογικά την απόφαση τους. Η είδηση δεν ήρθε από τον ουρανό αλλά από τις αναφορές γονέων πάνω στην προπαγάνδα της καθηγήτριας. Δεύτερον τι διαφορετικό από αυτό που έγραψα λένε οι συγγραφείς της ανακοίνωσης; Ακριβώς το πρόβλημα υπάρχει στον τρόπο που διατυπώθηκε το ερώτημα πριν ακόμη υπάρξει η συμφωνία των Πρεσπών και πριν υπάρξουν αποτελέσματα από την ψηφοφορία στην βουλή. Προφανώς η βεβαιότητα της καθηγήτρια ότι ο Αλέξης θα καταφέρει να μαζέψει τα «ρεμάλια» για να αποκτήσει την πλειοψηφία θεώρησε ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση.
Μπορούν λοιπόν να μου πουν όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από τον τίτλο ΣΥΝΕΚ πως λέγονται τα παραπάνω; Όσο τα περί φασισμού ας τα αφήσουν παραπέρα γιατί αποκαλύπτουν την ιδεολογική τους ταυτότητα για την οποία δεν πρέπει να είναι και πολύ περήφανοι. Ας δούνε σε τι χάλια έχουν φέρει την παιδεία και να μη κοκορεύονται ότι επιτελούν και έργο αποδεκτό από την κοινωνία. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι ακριβώς θέλουν να κάνουν στα σχολεία της Καβάλας και όχι μόνο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα