ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ο δήμος πληρώνει για 2 γραμμές σταθερής τηλεφωνίας 1.200 ευρώ τον μήνα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με την οικονομική υπηρεσία του δήμου που για το μόνο που δεν φροντίζει είναι στο να κάνει οικονομία. Χθες λοιπόν ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Κουφατζής μου είπε ραδιοφωνικά ότι βρήκε στην “Διαύγεια” το εξής. Ο δήμος Καβάλας πληρώνει για μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή 1.200 ευρώ τον μήνα όταν αυτή η παροχή κοστίζει το πολύ 20 ευρώ. Αν είναι
δυνατόν αναρωτήθηκε ο κ. Κουφατζής αυτό να μη το παρατήρησε ούτε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Προμούσας, ούτε ο διευθυντής οικονομικών Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, ούτε αυτός που πληρώνει το ένταλμα αλλά ούτε και αυτός που το ανεβάζει στην “Διαύγειαα”. Τέσσερα ζευγάρια μάτια δεν είδαν το τρελό ποσό που πληρώνει ο δήμος για μια σταθερή γραμμή τηλεφώνου!
@ Χθες λοιπόν μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Μπουμπούνα στον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη για το μπράντεφέρ με το στρατό και συγκεκριμένα για τον δρόμο που ο δήμος θέλει να περάσει μέσα από το οικόπεδο του πρώην στρατοδικείου και το ταμείο στρατού ο οποίος δεν τον
θέλει. Η συμφωνία είπε ο Θόδωρος Μουριάδης με το ταμείο κλείστηκε πριν από 15 χρόνια όταν δέχθηκε να πληρώσει σε αξία γης και όχι σε χρήμα οπότε μπορούσε ο δήμος να εκτελέσει το έργο. Τώρα άλλαξε άποψη και το ταμείο λέει ότι δεν θέλει να πληρώσει σε γη αλλά σε χρήμα και γι ́ αυτό δεν επιτρέπει στον
δήμο να ανοίξει τον δρόμο. Η όλη υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοσύνη στη οποία προσέφυγε ο δήμος καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά του ταμείου του στρατού και περιμένει την απόφαση.
@ Χθες μάθαμε από τοπική εφημερίδα της Καβάλας που πήρε συνέντευξη τον Φώντα Κροκίδη ότι το έργο της πρώην ορθοπεδικής κλινικής που ανήκει στην Ιατρική Εταιρεία θα δοθεί να το εκτελέσει η εταιρεία του Χαράλαμπου Χρυσανίδη. Υπάρχει και η διευκρίνηση ότι τον κ. Χρυσανίδη τον πρότεινε ο δωρητής να εκτελέσει το έργο που λέγεται ότι έχει κάνει μια δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ στην Ιατρική Εταιρεία για την αξιοποίηση της πρώην ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου.
@ Ερώτηση. Από πότε γνώριζε ο κ. Κροκίδης αυτή την απαίτηση του δωρητή για να δοθεί το κατασκευαστικό έργο στην εταιρεία του κ. Χρυσανίδη; Απλά μια ερώτηση.
@ Την ερχόμενη Τετάρτη όπως τουλάχιστον φάνηκε από την προχθεσινή σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών μεταξύ των συνδικαλιστικών φορέων της Καβάλας θα νεκρώσουν τα πάντα προκειμένου να δείξουν ότι δεν συμφωνούν με τον νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
@ Ελπίζω κάποιοι πονηροί να μην ανοίξουν εκμεταλλευόμενοι ότι οι υπόλοιποι θα κλείσουν. Το λέω για να έχουν κάποιοι το μυαλό τους.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα