Ήρθε η ώρα να ξεπληρώσει ο Μουριάδης τις προεκλογικές του υποσχέσεις και αυτοί που θέλουν αντιδημαρχίες

Όσο ο Μουριάδης έπαιζε 4 χρόνια με το επιχείρημα ότι είχε μόνο εννέα δημοτικούς συμβούλους τους οποίους δεν μπορούσε να αλλάξει όταν υπήρχαν προβλήματα με την παραγωγή έργου στο τομέα του καθενός, βολευόταν με την δικαιολογία αυτή και οι Καβαλιώτες την κατάπιναν αμάσητη.
@ Από τις αρχές του χρόνου θα έχει είκοσι ένα δημοτικούς συμβούλους και θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει όποιους θέλει και να τους τοποθετήσει στις αντιδημαρχίες που δικαιούται ο δήμος Καβάλας.
@ Όμως τα προβλήματα του Μουριάδη ξεκινάνε από αυτό το σημείο και αρχίζουν από τώρα γιατί δέχεται πολλές πιέσεις από αυτούς που για να τους βάλει στο συνδυασμό του προεκλογικά τους είχε υποσχέθηκε ότι αν επανεκλέγει θα τους δώσει μια θέση αντιδημάρχου. Τώρα λοιπόν του ζητάνε να εκπληρώσει αυτή του τη δέσμευση.
@ Ξεκινώ από τον γνωστό κοινοτάρχη των Κρηνίδων που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και ο Μουριάδης του είχε υποσχεθεί τη θέση του σημερινού αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του Θόδωρου Παπαδόπουλου ο οποίος στο τέλος του χρόνου θα πάει στο σπίτι του.
@ Με την αλλαγή που φέρνει ο νέος νόμος της κυβέρνησης όπου θα έχουμε τη συνένωση των ΔΕΥΑ της χώρας σε επτά περιφερειακές επιχειρήσεις η θέση του προέδρου που σήμερα κατέχει ο Απόστολος Χρόνης καταργείται. Έτσι ο Απόστολος Χρόνης που έφερε στον Μουριάδη πάνω από 1.800 σταυρού
φαινόταν ότι θα πήγαινε για την αντιδημαρχία των Φιλίππων όμως αυτήν ο Μουριάδης την είχε υποσχέθηκε και στον Κυριακίδη και για να δούμε τι θα δούμε.
@ Ο συνταξιούχος δάσκαλος Χριστόδουλος Μιχαλάκης ζητάει να πάρει την αντιδημαρχία που έχει σήμερα ο συνάδελφος του δάσκαλος Απόστολος Μουμτσάκης την οποία ο δεύτερος δεν θέλει να την αποχωριστεί γιατί πιστεύει ότι το έργο του τώρα θα φανεί και δεν θέλει να πάρει την δόξα ο κ.
Μιχαλάκης.
@ Εμφανίσθηκε έτσι ξαφνικά και άλλος μνηστήρας για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου
εκτός από τον Παναγιώτη Μαμτσαδέλη και αυτός είναι ο Αρχέλαος Γρανάς ο οποίος λέει ότι του ζήτησε
ο Μουριάδης να τον βοηθήσει το έκανα παρά το γεγονός ότι πολεμήθηκε από τους ψηφοφόρους του
ΠΑΣΟΚ και γι ́ αυτό θέλει τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
@ Ο δήμαρχος θα έχει και ένα ακόμη πονοκέφαλο με την πιθανή δικαίωση στο εκλογοδικείο του Κώστα Πεφάνη που και αυτός θα θελήσει να πάρει κάτι. Όμως θα πάρει τη θέση του Τσεκμέζογλου και θα πρέπει ο Μουριάδης αν θελήσει να κάνει κάποιον σχετικό με την συγκεκριμένη αντιδημαρχία που θα έχει την ευθύνη της τεχνικής υπηρεσίας να πέσει στην αγκαλιά του ακροδεξιού κ. Γούλα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα