Λεωνίδας Παππάς και Στέλλα Αργυρίου κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα όταν ο Μουριάδης 4 χρόνια έβλεπε τα αεροπλάνα να παιρνούν

Διαμαρτύρεται για τα αεροπορικά δρομολόγια που έχουν μειωθεί και για το υπερβολικό κόστος η υποψήφια του Μουριάδη η Στέλλα Αργυρίου και ο δημοτικός σύμβουλος επίσης του Μουριάδη και υποψήφιος βουλευτής Λεωνίδας Παππάς. Τόσα χρόνια δεν ρώτησαν τον δήμαρχο τους τι έκανε για να πιέσει τις εταιρείες ώστε να αυξήσουν τα δρομολόγια. Δεν το έκαναν ποτέ εδώ και 4 χρόνια γιατί και οι δύο είναι άσχετοι και απλά λαϊκίζουν με τα στερεότυπα ενός κόμματος που τα είχε κάνει όλα γιάμα, το ΠΑΣΟΚ εννοώ.
@ Και δεν έφταναν όλοι οι πολιτικοί που δεν εξηγούν τι ακριβώς συμβαίνει με τα αεροπορικά δρομολόγια έχουμε και τον εμπορικό σύλλογο που λέει ότι πρέπει το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” να κηρυχθεί εθνικής σημασίας για να πληρώσει το κράτος τα παραπανήσια δρομολόγια. Δέστε λογική ενός συλλόγου που αντί να ζητήσει με στοιχεία να αποδείξει αυτά που λέει γράφει “Επίσης, δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη στην Καβάλα και αύξηση του τουριστικού προϊόντος, όταν αντί να τονώσουμε την κίνηση του αεροδρομίου με περισσότερα δρομολόγια σε ανταγωνιστικές τιμές και πιο έξυπνα τοποθετημένα χρονικά αντιθέτως να μειώνουμε την κίνηση με λιγότερα δρομολόγια σε υψηλό
κόστος σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη. Καλούμε τη νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές και τους νέους Βουλευτές καθώς και τους τοπικούς φορείς, να δουν σοβαρά και να μην συνυπογράψουν στην περαιτέρω υποβάθμιση του, κάνοντας προσπάθειες για πραγματική ανάπτυξη».
@ Βαρέθηκα όλους αυτούς που όταν θέλουν να επιχειρηματολογήσουν για την υποβάθμιση αυτού του τόπου επικαλούνται τον τουρισμό λέτε και όλα γίνονται μόνο γι ́ αυτόν.
@ Έχουμε πάει πολλά σκαλοπάτια πίσω σαν Καβάλα γιατί δεν έχουμε επιχειρήματα να προβάλουμε και απλά γκρινιάζουμε χωρίς να κάνουμε κάτι για να ανέβουμε. Από την δημαρχεία Σιμιτσή ο δήμος Καβάλας και μέχρι σήμερα αντί να πηγαίνει μπροστά έχει πάει περίπου 10 θέσεις πίσω. Από εκεί που ήταν στους πρώτους 5 δήμους τώρα βρίσκεται στην 15 θέση πληθυσμιακά και αναπτυξιακά.
@ Κακός ο Σιμιτσής, χειρότερη η Τσανάκα επικίνδυνος ο Μουριάδης. Ο καθένας που κυκλοφορεί σε αυτό τον δήμο της Καβάλας βλέπει ότι η εικόνα της παραμένει η ίδια εδώ και δεκαετίες. Δεν έχει αλλάξει σε τίποτε.
@ Όποτε περνώ μπροστά από τα παλιά κρεοπωλεία που λειτουργούσαν πριν από δεκαετίες επί της οδού Δοιράνης και προσπάθησαν οι ιδιοκτήτες τους με ένα πράσινο δίχτυ να κρύψουν την ασχήμια που άφησαν, βλέπω ότι στο κενό που υπάρχει μεταξύ των κτισμάτων και του πεζοδρομίου έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο και μάλιστα στο κέντρο της Καβάλας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα