Μπάμπης ο οικολόγος και με πολιτική κατάθλιψη ο Ντίνος

Χαμός γινόταν χθες στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου με τα συνεργεία που εκτελούν το έργο που το ταλαιπωρούν εδώ και μήνες. Δεν γνωρίζω με τους ρυθμούς που εκτελείται το συγκεκριμένο έργο αν ποτέ θα τελειώσει.
@ Να που ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης που μας προέκυψε και οικολόγος και γι ́ αυτό σε ανακοίνωση που έσωσε στη δημοσιότητα ενημερώνει τους Καβαλιώτες ότι δεν θα βγάλει πολλά φυλλάδια γιατί δεν θέλει να κουράσει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα! Να του θυμίσω του κ. Χρυσανίδη ότι δεν έκανε το ίδιο και στην επιχείρηση που έχει στον δρόμο της ΜΟΜΑ με τις καταλήψεις που έκανε στους κοινόχρηστους χώρους και την περιβαλλοντική ρύπανση που δημιούργησε.
@ Αλλά δεν νομίζω ότι το κάνει γιατί σκέφτεται τους εργαζόμενους της καθαριότητας αλλά γιατί δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Επειδή ξέρει ότι δεν θα εκλεγεί δήμαρχος Καβάλας δεν θέλει να κάνει και έξοδα. Έτσι επιλέγει τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για να επικοινωνήσει όπως λέει. Ευτυχώς γιατί χωρίς τα οράματα του δεν θα μπορούσα να ζήσω.
@ Και άντε κάτι λέει ο Χρυσανίδης συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του. Εκείνος που έχει εξαφανισθεί τελείως είναι ο Ντίνος Κλειτσιώτης ο οποίος έχει πέσει σε βαριά προεκλογική κατάθλιψη μετά το φιάσκο του κοινού ψηφοδελτίου με την Ιωσηφίδου.
@ Την Ιωσηφίδου προφανώς την θέλουν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι αλλά αυτοί δεν τους θέλει. Έτσι τα έσπασε με τον Κλειτσιώτη αλλά οι σφυρίχτρες του Μουριάδη λένε ότι απέρριψε και μια συνεργασία με τον Μάκη Παπαδόπουλο.
@ Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει τέτοια συνάντηση και αν έχουν συζητήσει μια τέτοια συνεργασία αλλά βαρέθηκα να ακούω ότι μπορούν να συνυπάρξουν υποψήφιοι που φιλοδοξούν να γίνουν δήμαρχοι σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Αν το επιθυμούσαν δεν θα ανακοίνωνα τις υποψηφιότητες τους.
@ Όσο κάποιοι θα συντηρούν τέτοιες ειδήσεις για συνεργασίες πριν από τις 8 Οκτωβρίου είναι άκαιρες. Το μόνο που κάνουν είναι ζημιά.
@ Θα το διατυπώσω για πρώτη φορά πριν από τις εκλογές στις 25 Ιουνίου. Ψυχανεμίζομαι ότι στο τέλος η ΝΔ θα επιλέξει για να φέρει μια ισορροπία στον δήμο Καβάλας να βρει κάποιον ή κάποια που να του δώσει το χρίσμα η τη στήριξη της προκειμένου να συσπειρώσει το χώρο και να κερδίσει τις εκλογές. Για
να δούμε αν αυτές οι υποψίες μου θα βγουν αληθινές.
@ Σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους δεν άρεσε που έγραψα ότι ο Ελευθεριάδου αν χάσει την έδρα της θα είναι υποψήφια δήμαρχος Καβάλας. Μένει να δούμε τι θα κάνει αν δεν πάει στην βουλή.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα