Μακάριοι των επιλογών του Βακιρτζή και Λεμονίδης με τον Χρυσανίδη εκτός τόπου και χρόνου και μια στάση για κλάματα

Μέχρι και χθες δεν υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από την διοίκηση του εμπορικού συλλόγου ούτε ο Λεμονίδης αλλά ούτε και η Βακιρτζή. Προφανώς για τους ίδιους δεν μετράνε οι κοινωνικές ευαισθησίες που πρέπει να έχει ένα πολιτικός.
@ Διετέλεσε και δήμαρχος Ελευθερών ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης και δεν δικαιολογείται να μη γνωρίζει ότι δεν γίνεται να μπουν χρήματα στον κωδικό των ανταποδοτικών από έσοδα του δήμου. Η άγνοια του από την λειτουργία του δήμου ήταν αυτό που έλεγα προεκλογικά ότι δεν κάνει ο συγκεκριμένος πολιτικός να γίνει δήμαρχος Καβάλας.
@ Αλλά και οι δημοτικοί του σύμβουλοι Καλανταρίδης και Δρακονάκη δεν του είπαν ότι αυτά που λέει δεν μπορούν να γίνουν;
@ Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει στο σπίτι του και να αφήσει να ανθήσουν άλλα λουλούδια. Έχει στην παράταξη του συνεργάτες που είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα από τον ίδιο.
@ Πως μπορώ να μη συμφωνήσω με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Άκη Τελίδη που έγραψε χθες για τα δύο στέγαστρα που έβαλαν από τον δήμο στη στάση απέναντι από την είσοδο του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα έγραψε “Αν η Δημοτική Αρχή είναι της τέχνης και της καλαισθησίας ζωγραφίζει στην Πόλη μας με τις δημιουργίες της ! Ίσως είναι μοντάζ η μας κάνουν πλάκα ! Εις ανώτερα !”.
@ Πάντως εκεί στο δήμο έχουν πολύ πλάκα να κατασκευάζουν στάσεις που μπάζουν από παντού.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα