Συναντήσεις Εριφυλλίδη με Κελγιώργη και Φιλόσογλου

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης βλέπω ότι δεν έχει ξεχάσει τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη μέσα σε ένα 24ωρα όπως κάποιοι άλλοι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων και όπως αναφέρει στο παρακάτω δελτίο τύπου συναντήθηκε με τους πρόεδρος των εμπορικών συλλόγων Καβάλας και Φιλίππων.


“ Με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, Ευγενία Φιλόσογλου, και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννη Κελγιώργη, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 24 Ιανουαρίου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Καβάλα Μπροστά”, Γιάννης Εριφυλλίδης.
Ο Γιάννης Εριφυλλίδης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της παράταξής του στην έντονη αγωνία των εμπόρων και καταστηματαρχών λόγω των αδικαιολόγητων και υπέρογκων αυξήσεων στα ανταποδοτικά τέλη, τις οποίες επέβαλε η Δημοτική Αρχή χωρίς καμία διαβούλευση και παρά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και των αρμόδιων φορέων, και έθεσε στη διάθεση των δύο Προέδρων όλες τις δυνάμεις της παράταξης. Η Καβάλα Μπροστά σε σχέση με οποιεσδήποτε ενέργειες και δράσεις αποφασίσουν οι δύο σύλλογοι στο επόμενο χρονικό διάστημα. Οι συζητήσεις, που έγιναν σε πολύ θερμό κλίμα, επεκτάθηκαν και σε άλλα ζητήματα που αφορούν στην τοπική αγορά ̈.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα