Μακάριος Λαζαρίδης “Είμαι οριζοντίως και καθέτως αρνητικός στο θέμα της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια”

Εντύπωση μου έκανε το πως έχουν κρυφτεί όλοι οι πολιτικοί της Καβάλας και κανείς τους δεν έχει πάρει δημόσια θέση ακόμη και ο Γιάννης Πασχαλίδης στο θέμα που έχουν ανοίξει οι Μπαχαλάκιδες με τη ΣΤΕΓΗ και την Μητρόπολη. Φυσικά η στάση τους ζυγίζεται από την Μητρόπολη η οποία διαπιστώνει ότι όλοι τους είναι μόνο για τα εύκολα και να μαζεύουν ψήφους από τις εκκλησίες.
@ Δεν φανταζόμουν ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης της Καβάλας θα αντιδρούσε στους παραλογισμούς των Μπαχαλάκιδων για το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ και τηλεφωνικά σε μένα θα τους έλουζε από πάνω μέχρι κάτω. Όσο πλησιάζουμε προς το κάλεσμα τους στις 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης τόσο και μεγαλώνει το κύμα αντίδραση για τις θέσεις τους σε βάρος της Μητρόπολης.
@ Το ωραίο είναι ότι οι Μπαχαλάκιδες και για τους γνωστούς λόγους αισθητικής, στυλ παρταλέ, προτιμούν να παραμείνει η ΣΤΕΓΗ σε ένα χώρο που βρωμάει από την μούχλα παρά να πάνε σε ένα νέο χώρο και να λειτουργήσουν ως άνθρωποι.
@ Ο προϋπολογισμός για την κατασκευή ουσιαστικά του Μητροπολιτικού μουσείου θα ανέλθει στο ένα εκατομμύριο ευρώ και θα δώσει σε όλη την περιοχή μια άλλη αξία.
@ «Σε ότι αφορά τα ζητήματα τεκνοθεσίας εγώ είμαι οριζοντίως και καθέτως αρνητικός αλλά θα περιμένω να ακούσω τον πρωθυπουργό», δήλωσε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 fm και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, απαντώντας σε ερώτηση με τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.
Μεταξύ άλλων ο κ. Λαζαρίδης τόνισε: Μ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Αύριο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο πρωθυπουργός θα ανοίξει τα χαρτιά του. Έχει σημασία να ακούσουμε τα επιχειρήματα της κυβέρνησης, να εξηγηθούν αυτά στους πολίτες, στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, στην κοινωνία των πολιτών συνολικά και να δούμε για τι ακριβώς μιλάμε. Εγώ θεωρώ ότι το όλο ζήτημα σε ότι αφορά
τον γάμο είναι λυμένο με το σύμφωνο συμβίωσης. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τα ζητήματα τεκνοθεσίας εγώ είμαι οριζοντίως και καθέτως αρνητικός, αλλά θα περιμένω να ακούσω τον πρωθυπουργό, να δω να αναλύει το σχέδιο της κυβερνήσεως.
ΔΗΜ: Άρα σας βλέπω αρνητικό για το γάμο
Μ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Αρνητικό για την τεκνοθεσία, για τον γάμο θεωρώ ότι είναι λυμένο.
ΔΗΜ: Ή επειδή είναι λυμένο είναι εύκολο να περάσει;
Μ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Όταν είναι κάτι λελυμένο είναι πιο εύκολο να περάσει”.
@ Φαίνεται ότι ο Μητσοτάκης δύσκολα θα μπορέσει να περάσει το θέμα της τεκνοθεσία αφού και ο Μακάριος Λαζαρίδης από του πιο πιστούς του βουλευτές είναι αρνητικός.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα