Θα το γράψει στο κτηματολόγιο το ανοιχτό κολυμβητήριο ο δήμος αντί να το δώσει στον ΟΛΚ;

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της πολιτικής σκέψης του Μπάμπη Δράκου που όποτε δίνει κάποια συνέντευξη ανοίγουν οι πολιτικοί μου ορίζοντες. Χθες λοιπόν σε συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα ο Μπάμης Δράκος πρόεδρος της ΔΕΕΠ δήλωσε “ πρώτος στόχος για το 2024 ο δρόμος Καβάλας- Δράμας”.
Τι να κάνει ο άνθρωπος, αυτή τη στιγμή δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτε προκειμένου να απασχολήσει τους Καβαλιώτες μετά τα πολιτικά τερατουργήματα που δημιούργησε προεκλογικά σε βάρος του ίδιου του του κόμματος. Τώρα λοιπόν ως μάντης Κάλχας έρχεται να μας πει ότι αυτός ο δρόμος θα παραδοθεί
μέσα στο 2024. Τι να πω τώρα εγώ.
@ Στις 30 Δεκεμβρίου δόθηκε παράταση μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου να δηλώσουν όσοι δήμοι θέλουν τα ακίνητα τους στην κτηματική υπηρεσία. Ενώ λοιπόν αυτό το γνωρίζουν (ελπίζω ότι το γνωρίζουν και δεν το μαθαίνουν από εμένα) στο δήμο Καβάλας γιατί δεν φροντίζουν να εγγράψουν το ανοιχτό κολυμβητήριο στο κτηματολόγιο και προσχωρούν στην λογική να το δώσουν στον ΟΛΚ;
@ Τα 25 στρέμματα σήμερα όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ανοιχτού κολυμβητηρίου αξίζουν χρυσάφι και αντί να σκεφτούν στο δήμο πώς θα τα αξιοποιήσουν αυτοί με πρώτο και καλύτερο τον Μουριάδη θέλουν να τα δώσουν στον ΟΛΚ. Αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει μέσα στο δημαρχείο έστω και ένας να του πει του δημάρχου ότι δεν μπορεί να δίνει έτσι με ελαφριά την καρδιά τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου.
@ Αν δεν το εγγράψει το ανοιχτό κολυμβητήριο στο κτηματολόγιο θα είναι ένα ακόμη λάθος του όπως αυτό της ακτής της Καλαμίτσας που άφησε να αποκτήσει δικαιώματα η ΕΤΑΔ ενώ θα έπρεπε να προσφύγει ο δήμος στα δικαστήρια με τον χαρτί του κτηματολογίου και τώρα να ανήκουν στην Καβάλα.
@ Φώναξε, τσίριξε αλλά δεν είδα να κάνει πράξεις τις απειλές του ότι θα μπει μέσα και θα προχωρήσει το έργο του δρόμου που περνά από το πρώην στρατοδικείο ώστε να εκτελεστεί το έργο της παράκαμψης των στρατοπέδων. Τελικά ο στρατός του έτριξε τα δόντια και ο Μουριάδης συμμαζεύτηκε.
@ Όπως φαίνεται τα έργα στο Περιγιάλι δεν θα ολοκληρωθούν ούτε την νέα πενταετία του Μουριάδη άσχετα από τις μεγαλοστομίες του ίδιου ότι θα τα προχωρήσει είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι.
@ Έχει η δημοτική αστυνομία το δικαίωμα να αφαιρεί πινακίδες αυτοκινήτων στην Παναγία για παράνομη στάθμευση; Δεν νομίζω και αν το κάνει τότε κάποιοι θα το πληρώσουν ακριβά το μάρμαρο.
Και το σημειώνω αυτό γιατί από πουθενά δεν προκύπτει, από τις ταμπέλες που έβαλαν ότι μπορούν να αφαιρούν πινακίδες.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα