Μελανή σελίδα για τη δικαιοσύνη η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της ΕΛΦΕ

Η πρωτοφανής και ύποπτη άσκηση ποινικής δίωξης αποτελεί μελανή σελίδα για τη δικαιοσύνη και εξυπηρετεί δυστυχώς σκοπιμότητες και όχι σκοπούς. Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα προς το παρόν αλλά όχι για πολύ.
Γιατί ενώ η μήνυση είχε κατατεθεί στην εισαγγελία διαφθοράς άλλαξε και ανατέθηκε σε τακτική εισαγγελέα.
Γιατί η εισαγγελέας αγνόησε την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και παρέμεινε προσκολλημένη στη δήθεν προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Καβάλας.
Γιατί η εισαγγελέας αγνόησε πως η καθημένη δικαιοσύνη έλαβε υπόψιν την ανυπόστατη μήνυση της ΔΕΠΑ πριν εκδώσει την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που δικαιώνει πλήρως την ΕΛΦΕ;
Γιατί δεν μελέτησε ως όφειλε το περιεχόμενο της σύμβασης μεταξύ ΕΛΦΕ και ΔΕΠΑ και ειδικά τον όρο που αναγράφεται ρητά ( άνευ άλλου ) ότι δύναται η ΕΛΦΕ να πληρώνει και να προπληρώνει την κατανάλωση φυσικού αερίου και με επιταγές συμπεριλαμβανομένων κ μεταχρονολογημένων επιταγών.
Γιατί η εισαγγελέας αγνόησε πως όλες οι επιταγές έχουν πληρωθεί στο ακέραιο ;
Γιατί η εισαγγελέας υπερβαίνοντας το ρόλο που της αποδίδει το Σύνταγμα και οι νόμοι αγνόησε την αστική φύση της διαφοράς όταν μάλιστα εκκρεμούν αντίθετες αγωγές που έχουν δικαστεί και αναμένονται αποφάσεις.
Οι απαντήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Αυτό το υποσχόμαστε.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα