Νατάσα Ιωσηφίδου “Κινδυνεύει η μεγάλη επένδυση στην Άσπρη Άμμο καθώς και τα χαθούν 200.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου”

Η στιγμή που ο κ. Μουριαδης διατείνεται σε κάθε ευκαιρία ότι δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία του δήμου για την κοινωνική πολιτική και εσχάτως για την καθαριότητα των σχολείων μας, την ίδια στιγμή , αρνείται εδώ και ένα χρόνο να προχωρήσει την διαδικασία εκποίησης δημοτικής έκτασης για την δημιουργία μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στην Άσπρη Άμμο , η οποία θα αλλάξει την όψη της ανατολικής Καβάλας , θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα φέρει άμεσα ζεστό χρήμα στα ταμεία του δήμου. Θυμίζουμε ότι η εκποίηση αποφασίστηκε από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο με ενισχυμένη πλειοψηφία 2/3 των δημοτικών συμβούλων και με την θετική ψήφο του κ. Μουριαδη!! Τι άλλαξε λοιπόν στο διάστημα αυτό , ώστε σε ερώτηση που του έγινε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από την κ. Ιωσηφιδου για την πορεία του ζητήματος, να απάντήσει ότι δεν θα προχωρήσει , αν πρώτα δεν έρθει στο δημαρχείο ο επενδυτής να δείξει τα σχέδια του; Τι κρύβεται πίσω από την απαίτηση αυτή του κ. δημάρχου; Τι νόημα μπορεί να έχει μια τέτοια συνάντηση όταν σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η έκταση προορίζεται αποκλειστικά και δεσμευτικά μόνο για την ανέγερση μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας; Ποιός σοβαρός επενδυτής μπορεί να αποκαλύψει τα σχέδια του πριν από την ολοκλήρωση μιας διαγωνιστικής διαδικασίας και πολύ περισσότερο τι είδους συναλλαγή μπορεί να έχει ένας δήμαρχος με έναν υποψήφιο πριν από μια διαγωνιστική διαδικασία δημοπρασίας; Αυτά μόνο ο κ. Μουριαδης μπορεί να μας τα απαντήσει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα οι επενδυτές είναι δυσεύρετοι και δεν συνηθίζουν να περιμένουν ούτε να ανέχονται τα καπρίτσια των αιρετών. Αν ο κ. δήμαρχος συνεχίσει την ιδια τακτική , το μόνο βέβαιο είναι ότι η Καβάλα και ιδιαίτερα η πολύπαθη ανατολική πλευρά της, θα χάσει μια ακόμη ευκαιρία ανάπτυξης και μαζί με αυτήν όλος ο δήμος μας. Σε αυτή την περίπτωση μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος θα είναι ο ίδιος ο κ Μουριάδης. Μόνο που τις συνέπειες για μια ακομη μία φορά θα τις υποστούμε όλοι εμείς.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα