Ο Χριστόδουλος Τοψίδης τοποθετείται για το ΒΙΟΠΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – Ο Μέτιος άφησε και εδώ το προσωπικό του αποτύπωμα, της απόλυτης καταστροφής

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης και επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση» παίρνει θέση στο θέμα του ΒΙΟΠΑ Καβάλας και αναφέρει τα εξής: «Σε μια εποχή που όλοι διεκδικούν επενδύσεις για τον τόπο τους, ώστε να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη και να μειωθεί η ανεργία, ο Περιφερειάρχης οδηγεί την Περιφέρεια ΑΜΘ στην απόλυτη απαξίωση.

Σε πρόσφατη έρευνα η Περιφέρεια ΑΜΘ κατατάχθηκε ως η φτωχότερη της Ελλάδας και μέσα στις 11 πιο φτωχές της Ευρώπης. Υπεύθυνος για την κατάντια αυτή δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη.

Επιστέγασμα της αποτυχίας του Περιφερειάρχη αποτελούν οι πρόσφατες πληροφορίες για το κλείσιμο του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ Καβάλας (ΒΙΟΠΑ – Καβάλας ΑΕ). Η άρνησή του να αποδεχθεί την πρόταση που διαμορφώθηκε υπό τις οδηγίες του αειμνήστου Γιώργου Παυλίδη για την βιωσιμότητα του ΒΙΟΠΑ και η πλήρης αδιαφορία του για την συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και δυόμισι χρόνια, οι οποίες μαζί με τις, όπως αποδείχθηκε, στρεβλές επιλογές του, οδηγούν τελικά στο κλείσιμο του ΒΙΟΠΑ. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη πρόταση του Γ. Παυλίδη είχε την πλήρη αποδοχή και συναίνεση του τότε Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Αγγ. Τσατσούλη.

Ο Περιφερειάρχης στην προσπάθεια του να αποκηρύξει κάθε όραμα του Γ. Παυλίδη και να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στην Περιφέρεια, κατάφερε τελικά να αφήσει το προσωπικό του αποτύπωμα, αυτό της απόλυτης καταστροφής.

Δυστυχώς δεν είναι σαφές αν ο Περιφερειάρχης αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα του ΒΙΟΠΑ για την περιοχή της Καβάλας. Όπως, δεν είναι σαφές, εάν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο να ζητήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση την επιστροφή των πόρων που διέθεσε για το ΒΙΟΠΑ.

Ευτυχώς σύντομα θα αλλάξουν όλα και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, μετά την απομάκρυνση του από την εξουσία θα πάψει πια να αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της περιοχής».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα