Ο “Φάρος” στην Παναγία και μια σύσκεψη στο νοσοκομείο κατόπιν εορτής

Υπάρχει ένα ανοικτό θέμα με τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου που είναι απαραίτητο για ξεκινήσουν τα έργα στο περίφημο “Φάρο” της Παναγίας. Το θέμα έχει να κάνει με τους οικοπεδούχους που δεν δέχθηκαν την προσφορά που τους είχε κάνει ο Σιμιτσής επί δημαρχίας τους να τους δώσει 30.000 ευρώ ώστε να το παραχωρήσουν. Από τότε το συγκεκριμένο θέμα μπήκε στο ψυγείο και ήρθε στην
επικαιρότητα την περασμένη εβδομάδα για να βγει ένας εκ των οικοπεδούχων χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό “Seven New 94,4” και να δηλώσει ότι δεν έχει κλείσει το θέμα γι ́ αυτούς αν δεν υπάρξει κάποια ρύθμιση έστω και με ανταλλαγή με κάποιο άλλο οικόπεδο του δήμου. Δεν πρόκειται να κάνουμέ πίσω μου είπε.
@ Έτσι ο “Φάρος” θα παραμείνει ως έχει για πολλά, πολλά ακόμη χρόνια.
@ Η θητεία της διοίκησης του νοσοκομείου έχει λήξει και η απόφαση για την απαγόρευση των αυτοκινήτων πλην γιατρών και νοσηλευτών να εισέρχονται στο πάρκινγκ την πήρε μόνος του ο διοικητής Αχιλλέας Γερόπουλος,
@ Τώρα όπως μαθαίνω θα γίνει και μια ευρεία σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα με θεσμικούς παράγοντες προφανώς για να πιεσθούν κάποιοι ώστε να δοθούν τα χρήματα κοντά 3 εκ ευρώ για να γίνουν νέοι χώροι στάθμευσης, Το ερώτημα μου είναι και μέχρι τότε τι θα γίνει;
@ Ο διοικητής του νοσοκομείου ο κ. Γερόπουλος μάλλον δεν ξεκίνησε καλά το συγκεκριμένο θέμα και προχώρησε σε μια απαγόρευση χωρίς πρώτα να έχει διερευνήσει την περίπτωση ενοικίασης του χώρου που διαθέτει η Μητρόπολη αλλά και το πως μπορούν να αξιοποιηθούν κάποιοι παράπλευροι δρόμοι με τις
υποδείξεις της τροχαίας.
@ Από αύριο θα ισχύσει η απαγόρευση και θα δούμε τι πρόκειται να γίνει.
@ Φαίνεται ότι κάποιοι όψιμοι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν ότι η μέθοδος της συγκάλυψης δεν βοηθάει αυτούς που την υιοθετούν και τους σημαδεύει και για το μέλλον.
@ Επίσης κάποιοι είναι αγνώμονες και πιστεύουν ότι είναι και πολύ έξυπνοι συκοφαντώντας αυτούς που επί 4 χρόνια έδωσαν ένα αγώνα σε καθημερινή βάση όταν αυτοί αγρόν ηγόραζαν.
@ Όμως όταν κάποιοι είναι μονίμως πάνω σε ένα καλάμι και πιστεύουν ότι είναι και καλοί χειριστές του θα τους δούμε στην πολιτική καθημερινότητα τι θα κάνουν. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολλές φαιδρότητες και η ζημιά που θα κάνουν θα είναι μεγαλύτερη από την συγκάλυψη που πρότειναν ώστε να ξεπεράσουν το πρόβλημα του δημόσιου διασυρμού τους.
@ Τα ετοιμόρροπα κτήρια στο κέντρο της Καβάλας αλλά και στις γειτονιές είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που πρέπει κάποτε να αντιμετωπισθεί από τον δήμο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι από τη κατάρρευση τους για τους πολίτες.
@ Και στις γειτονιές κάπως τα πράγματα καλύπτονται στο κέντρο της πόλης όμως δεν καλύπτεται με τίποτε όπως η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με τα παλιά κρεοπωλεία στην οδό Δοϊράνης. Αφού δεν ενδιαφέρονται οι ιδιοκτήτες τους ας προχωρήσει ο δήμος στην κατεδάφιση τους όπως προβλέπεται από τον νόμο ύστερα από τις νόμιμες προειδοποιήσεις.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα