Ο Μουριάδης προσλαμβάνει φίλους και γνωστούς

Χθες έγινε της «Δημωφέλειας». Το καραβάνι των φίλων τραβά μπροστά και τα εικοσάρικα πέφτουν σύννεφο.
@ Χθες στο διοικητικό συμβούλιο της «Δημωφέλειας» ήρθαν προς ψήφιση τρεις αναθέσεις έργου συνολικά πάνω από 60.000 ευρώ το χρόνο.
@ Α, να σας ενημερώσω ότι τα 25.000 ευρώ του μάνατζερ είναι άλλα.
@ Από προχθές ξεκίνησε ο Άλκης Ζοπόγλου ο οποίος φέρεται ως μάνατζερ- καλλιτεχνικός διευθυντής της διοργάνωση του «Κοσμόπολις» να έχει επαφές με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων όσοι δέχθηκαν φυσικά να βρεθούν μαζί του. Ξέρω ότι δεν δέχθηκε ο Μάκης Παπαδόπουλος να βρεθεί μαζί του γιατί δεν θέλει να τον νομιμοποιήσει και ο Νίκος Ξανθόπουλος που θα του απαντήσει εγγράφως.
@ Έμαθα ότι η Δήμητρα Τσανάκα μαζί με την Νατάσα Ιωσηφίδου βρέθηκαν με τον Άλκη Ζοπόγλου και αυτό που αποκόμισαν από τη συζήτηση μαζί του ήταν αοριστίες.
@ Από αυτά που ακούω έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι ο Άλκης Ζοπόγλου θέλει να το κάνει όπως ο Γκόνης. Θα ονομάσει το φεστιβάλ Παπαιωάννου σε φεστιβάλ «Κοσμόπολις – Παπαιωάννου ώστε να έχει την δυνατότητα να καλεί σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικο στην προσπάθεια του να φτιάξει μια μουσική πιάτσα όπως έκανε ο Γκόνης την Καβάλα μέσω του ΔΗΠΕΘΕ μια θεατρική πιάτσα των Αθηνών.
@ Θα μου πείτε αυτό είναι κακό; Όχι αλλά η ωφέλεια και των δύο είναι πρόδηλη. Θέλουν ως εκπρόσωποι των φεστιβάλ να ρίξουν γέφυρες για την δική τους καλλιτεχνική εξέλιξη.
@ Όμως αυτό είναι το λιγότερο. Ο κ. Ζοπόγλου εκτός από το φεστιβάλ Παπαιωάννου δεν μπόρεσε να ικανοποίηση την περιέργεια των συνομιλητών του αφού δεν είχε να τους καταθέσει ένα διαφορετικό σχέδιο από αυτό που υπήρχε μέχρι σήμερα. Κατ΄ άλλα πήρε την θέση και βλέποντας και κάνοντας.
@ Όμως με το τιμολόγιο που πρέπει να προσκομίζει ο κ. Ζοπόγλου για τις υπηρεσίες του επιμένει η Νατάσα Ιωσηφίδου από εταιρεία της Ελβετίας υπάρχει πρόβλημα.
@ Ο δήμαρχος όμως επιμένει σε ένα μοντέλο διοίκηση φίλων και συγγενών το οποίο όμως θα κινείται παράλληλα αφού ο Μουριάδης φαίνεται ότι με το μόνο που συνομιλεί είναι ο εαυτός. Έκανε πέρα και το Σιμιτσή και τον Εριφυλλίδη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα