Είναι παράνομο το τιμολόγιο που θα κόψει ο Ζοπόγλου; Καλλιτεχνικός διευθυντής Ελβετίας

Έχω την εντύπωση ότι η διοίκηση της «Δημωφέλειας» έχει μπλέξει και τους το είχα πει να προσέχουν αυτά που τους λέει η πρώην πρόεδρος της επιχείρησης Αναστασία Ιωσηφίδου.
@ Χθες λοιπόν συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο και ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία οι προσλήψεις των εξωτερικών συνεργατών. Μεταξύ αυτών και του κ. Ζοπόγλου. Αυτά που κανείς διαπιστώνει από τη σύμβαση που υπέγραψε με την επιχείρηση δείχνουν μια χαλαρή σχέση χαριστική αφού ο κ. Ζοπόγλου υποχρεούται τουλάχιστον μόνο μια φορά να βρίσκεται στην έδρα της επιχείρησης που αυτή είναι η Καβάλα. Το υπόλοιπο καιρό μπορεί να απουσιάζει παρόλο που θα έπρεπε με τα χρήματα που του δίνουν να είναι κάθε μέρα στα γραφεία στην οδό Ομονοίας.
@ Αυτό όμως που δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσουν είναι ο τρόπος πληρωμής του συγκεκριμένου κυρίου. Όταν λέει ο νόμος αν κάποιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ελλάδα έξη μήνες και μια μέρα πρέπει να διαθέτει εταιρεία με έδρα την χώρα πως θα γίνει να έχει έδρα την Ελβετία και να κόβει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών; Απαγορεύεται να κόβει λοιπόν τιμολόγιο από άλλη χώρα. Αυτό το έχουν καταλάβει στην «Δημωφέλεια»; Αν όχι θα μπλέξουν αυτό του λέω μόνο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα