Οι αγελάδες βγήκαν πάλι στον δρόμο μπροστά από την ΒΦΛ

Χθες οδηγός ειδικού ταξί που μετέφερε ανάπηρα παιδιά βρέθηκε να κάνει σλάλομ για να αποφύγει τις αγελάδες που μετά από καιρό εμφανίστηκαν πάλι στον δρόμο έξω από την είσοδο του εργοστασίου της ΒΦΛ. Το ότι απόφυγε να πέσει σε κάποια αγελάδα πάνω ήταν εξαιτίας της εμπειρίας του στο τιμόνι.
@ Η σύγκρουση με αγελάδα όπως λένε όσοι κατά καιρούς είχανε κάποιο ατύχημα με αυτού του είδους τα ζωντανά ήταν σαν να έπεφταν πάνω σε τοίχος.
@ Στο παρελθόν είχαμε στο συγκεκριμένο δρόμο πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα ακόμη και μετά από πολλές πιέσεις και κυνηγητό της αστυνομίας οι ιδιοκτήτες των αγελάδων τις μάζεψαν και δεν τις άφηναν ελεύθερες να περνούν τον δρόμο. Χθες λοιπόν έκαναν πάλι την εμφάνιση τους μεσημεριάτικα στον δρόμο και κάποιος πρέπει να αναλάβει να μιλήσει στους κτηνοτρόφους της περιοχή του Χαλκερού.
@ Μετά τα αδέσποτα που δεν βλέπω να κάνει τίποτε ο δήμος δεν νομίζω να πετύχει και πολλά πράγματα με την απομάκρυνση των αγελάδων.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα