Ο Νταλκάς του “Χωριτλαμά” Χρόνη είμαστε εμείς

Βρε τον Τόλη, ο νταλκάς του ακόμη και μετά την επανεκλογή του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο είμαι εγώ. Βγήκε λοιπόν χθες στη σφυρίχτρα και δήλωσε. “Δέχθηκα και εγώ μεγάλες επιθέσεις από συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό και ο δήμαρχος. Μπορεί να είμαι… χωριατλαμάς (να προέρχομαι από χωριό της Καβάλας) αλλά θέλω να πω στον κύριο ότι το λεωφορείο κάνει μανούβρα μπροστά στο σπίτι μου τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είμαστε από χωριά αλλά αυτό που μετράει για τον κόσμο δεν είναι το από που είσαι, πως είναι η φάτσα σου κτλ. Μετράει το πόσο δουλεύεις για τον δήμο και την πόλη σου. Πόσο τιμάς τον κόσμο και πόσο τρέχεις για ένα καλύτερο αύριο. Για το μέλλον των παιδιών σου”.
@ Ο Τόλης λοιπόν όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του στο fb μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι δεν ήμουν εγώ ο πολιτικός του αντίπαλος, αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα το έχει με μένα γιατί δεν μπόρεσε να περάσει την παραπλανητική ρητορική του περί πετυχημένης προεδρία του.
@ Ο Τόλης λοιπόν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό χωριατλαμάς όχι ως συκοφαντία αλλά ως τιμητικό χαρακτηρισμό αφού έτσι αυτοπροσδιορίζει την καταγωγή του. Άρα όταν τον αποκάλεσα έτσι όπως ισχυρίζεται δεν το συκοφάντησα αλλά τον προσδιόρισα γεωγραφικά.
@ Νάρθω όμως στο ζουμί των δηλώσεων του. Τον τίμησαν λέει οι Καβαλιώτες για δύο πράγματα. Πρώτον γιατί δούλεψε για τον δήμο και δεύτερον για το μέλλον των παιδιών του. Δεν ξέρω τι εννοεί ότι δούλεψε για τον δήμο γιατί έχω άλλη άποψη, ότι δούλεψε τους Καβαλιώτες κάνοντας ότι διοικεί την ΔΕΥΑΚ την οποία θα αφήσει με ένα χρέος 4 εκ ευρώ προς της ΔΕΗ, ανοιχτούς ισολογισμούς, άγνωστο ταμείο και άγνωστες υποχρεώσεις προς τρίτους. Αν εννοεί ο Τόλης ότι δούλεψε για τις δεκάδες αναθέσεις που έκανε, της αμφιβόλου ποιότητας λογισμικά που πήρε από οφ σορ εταιρεία της Κύπρου ομολογώ ότι την ίδρωσε την φανέλα. Τώρα αυτό ότι δούλεψε για το μέλλον των παιδιών του τι εννοεί; Είναι λιγάκι παρεξηγήσιμο αυτό διότι δεν βρέθηκε να διοικεί την ΔΕΥΑΚ για να φροντίσει το μέλλον των τεσσάρων αν δε κάνω λάθος τέκνων του.
@ Του έχω γράψει και άλλη φορά. Αυτό που κάνω είναι να κρίνω τις πράξεις τις δικές του, του δημάρχου και του κάθε πολιτικού που άλλα λέει και άλλα κάνει. Τώρα αν εγώ τον ενοχλώ όπως είπε και ο ίδιος για τον Στάθη Εριφυλλίδη ξύδι.
@ Προφανώς για να δηλώνει ενοχλημένος ο Τόλης από την κριτική μου αλλά και ο δήμαρχος όπως λέει κάτι πάει να πει ότι τα συζητάνε μεταξύ τους και να τους ενημερώσω και τους δύο ότι δεν πρόκειται να σταματήσω. Όχι γιατί έχω κάτι προσωπικό μαζί τους αλλά γιατί τους θεωρώ επιζήμιους για την Καβάλα.
Τέσσερα χρόνια στην διοίκηση του δήμου μπορεί να μου πει μια επιτυχία τους.“

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα