Το Ζαρκάδι της πολιτικής, ο Σιμιτσής και ο Μέτιος του 60%

Φαίνεται ότι την ερχόμενη Κυριακή ο Χρίστος Μέτιος θα καταγράψει μια πολύ μεγάλη νίκη η οποία μπορεί να αγγίξει ακόμη να ξεπεράσει το 60%.
@ Αύριο ή μεθαύριο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα ανεβεί και ο Μητσοτάκης στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να στηρίξει τον Μέτιο. Ο Έβρος είναι ένας νομός που έδωσε πρωτιά στον Τοψίδη και αυτό θέλουν να το αλλάξουν από την ΝΔ.
@ Χθες έγινε μια ευρεία τηλεδιάσκεψη όλων των προέδρων των νομαρχιακών επιτροπών της ΝΔ στην οποία συμμετείχε και ο Δράκος. Φυσικά αυτή η τηλεδιάσκεψη είχε σκοπό να κινητοποιήσει τις νομαρχιακές επιτροπές και τους βουλευτές ενόψει του δευτέρου γύρου των περιφερειακών εκλογών.
@ Παρόντες ήταν και οι βουλευτές της Καβάλας όπως και των άλλων νομών. Αυτό που έμαθα ήταν ότι όλοι τώρα έγιναν υποστηρικτές του Μέτιου. Ζαρκάδια για να μη πω αλιγάτορες. Επάνω τους Γιαννάρα.
@ Όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν εγώ αυτό που βλέπω από προχθές στην αγορά είναι ένα κλίμα υπέρ του Μάκη Παπαδόπουλου. Ο Μουριάδης φοβίζει όλους αυτούς που δεν θέλουν να του δώσουν τη ψήφο τους ούτε αυτή την Κυριακή γιατί τρέμουν ότι αν επανεκλεγεί θα ξεσαλώσει.
@ Με όσους μίλησα που ψήφισαν συνδυασμούς που δεν πέρασαν στην δεύτερη Κυριακή μου είπαν ότι δεν θέλουν να βγει ο Μουριάδης. Μπορεί να ακούγεται αυτό που γράφω ότι πετάω στα σύννεφα αλλά ειλικρινά σας λέω ότι πατάω γερά στην γη και βλέπω ότι η νίκη του Παπαδόπουλου έρχεται.
@ Επίσης έχω τις πληροφορίες ότι πολλοί από τους υποψηφίους του Μουριάδη που είδαν ότι μπροστά τους ξέφυγαν κάποιοι με αριθμούς τεράστιους άρχισαν να βλέπουν ότι δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση και ο ένας μετά τον άλλον αποστασιοποιούνται.
@ Κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή τελικά θα ανέβει στον Έβρο ο Μητσοτάκης προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μέτιου.
@ Εκτός από την επίσκεψη Μητσοτάκη έμαθα ότι θα βρεθούν στους πέντε νομούς της περιφέρειας μας πρωτοκλασάτοι υπουργοί οι οποίοι και αυτοί θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Μέτιου.
@ Δεν ήταν έκπληξη για μένα η χθεσινή δημόσια δήλωση του Κωστή Σιμιτσή ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Χρίστου Μέτιου. Έτσι παρά τα όσα δήλωσε ο Χάρης Σειτανίδης περί λευκού και αποχής ο Σιμιτσής αναφέρει ότι προσωπικά η ουδετερότητα δεν τον συγκινεί!
Με άλλα λόγια το ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα είναι σε βέρτικο και θα πρέπει να εξηγήσει τελικά με ποιόν είναι; ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΑΔΗ, με τον ΜΕΤΙΟ, με το ΛΕΥΚΟ και το ΑΚΥΡΟ; Με τον Ανδρουλάκη;”
@ Έτσι και το αφήγημα ότι το όλον ΠΑΣΟΚ θα πάει προς την πλευρά του Τοψίδη δεν ισχύει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα