Ο “Πλανητάρχης” και η συγνώμη που δεν ήρθε από τον Αλέξη

Ποιον αποκαλούν “Πλανητάρχη” στην υπηρεσία καθαριότητας; Όποιος το βρει θα μετακινηθεί από τη σκούπα σε γραφείο του άσπρου κτηρίου.
@ Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει κανένας άλλος από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων στον δήμο που να βγει και να καταδικάσει αυτά που γίνονται στην καθαριότητα; Προφανώς δεν είναι μόνο ο πρόεδρος Γιαμαλίδη που ποιεί την νήσσα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου έχουν χάσει την μιλιά τους.
@ Η κυρία υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ Ευστρατίου έχει να δηλώσει κάτι; Θεωρεί ότι έτσι όπως μοιράζονται τα λεφτά του εκλογικού επιδόματος δίνονται δίκαια ή και αυτή θα μας πει το γνωστό ότι όλοι δικαιούνται το συγκεκριμένο επίδομα και γι ́ αυτό έγινε η κλήρωση;
@ Το κλίμα πάντως στην υπηρεσία καθαριότητας παραμένει τεταμένο και ακούω ότι θάρθουν νέες καταγγελίες.
@ Μια ακόμη ερώτηση που ίσως γνωρίζει την απάντηση ο “Πλανητάρχης”. ΕΔΕ μετά το δυστύχημα με θύμα τον δεκαεπτάχρονο ξεκίνησε από την υπηρεσία του; Δεν θα έπρεπε κανονικά να έχει δώσει εντολή για να γίνει;
@ Περίμενα χθες μια δημόσια συγνώμη από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη μετά το σχόλιο μου ότι προχθές το πρωί κινήθηκε με την μηχανή του παράνομα στον πεζόδρομο της Παύλου Μελά.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα