Ποιος πρέπει να κοιταχθεί στον καθρέφτη κ. Ελευθεριάδου εμείς ή εσείς;

“Θα πρέπει κάποια στιγμή ο ελληνικός λαός να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να αποφασίσει τι θα επιβραβεύσει και τι όχι;” Μας μαλώνει η κ. Ελευθεριάδου γιατί δεν κάναμε αυτό που επιθυμούσε να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου κυβέρνηση και βλέποντας ότι ούτε αυτή την Κυριακή θα το πετύχει μας προτρέπει να κοιταχθούμε στον καθρέφτη. Το θέμα είναι αν η κ. Ελευθεριάδου μετά την ήττα του Μαΐου η ίδια κοιτάχθηκε στον καθρέφτη και αν είδε με πόση αλαζονεία συμπεριφέρθηκε, με πόση επιθετικότητα υπερασπίστηκε τους άδικους αγώνες των απολυμένων των δύο εργοστασίων και αν κατάλαβε ότι όλα αυτά έφεραν το τραγικό αποτέλεσμα στην Καβάλα.
@ Εμείς φταίμε λοιπόν που δεν πιστεύουμε όταν λέει η ίδια και οι σύντροφοι της “δικαιοσύνη παντού” το ακούσουμε όλοι εμείς εκτός από τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που καταδέχθηκαν να κόψουν το εκλογικό επίδομα εικοσιτεσσάρων χαμηλόμισθων εργαζομένων στην καθαριότητα των 200
ευρώ; Αυτό πως λέγεται κυρία Ελευθεριάδου, “δικαιοσύνη παντού”;
@ Αλλά το πρόβλημα της Ελευθεριάδου είναι ένα και μοναδικό. Κινδυνεύει να μη βγει βουλεύτρια και γι ́ αυτό βγάζει νύχια.
@ Δεν κατάλαβα ο Μουμτσάκης παίζει με τους κώνους και τους βάζει και τους βγάζει στην διασταύρωση των οδών Δοϊράνης και Ομονοίας; Αποφάσισε βρε Απόστολε τι θέλεις επιτέλους να κάνεις και άσε του πειραματισμούς.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα