Ο Πολίτης υπογράφει τη σύμβαση για το αμφιθέατρο και ο κήπος του Σταυρίδη

Μετά από πολλά, πολλά χρόνια φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να μπει το ανάδοχος εργολάβος μέσα στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου και να ξεκινήσεις τις εργασίες ανακαίνισης του. Με το δελτίο τύπου που πήραν χθες τα ΜΜΕ της Καβάλας ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης ενημερώνει “ ότι αύριο, σήμερα 16 Νοεμβρίου και ώρα 11:15, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του με θέμα: Υπογραφή Σύμβασης του έργου «Ανακαίνιση Αμφιθεάτρου Διοικητηρίου “Γεώργιος Παυλίδης”».

@Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης είπε να βγει από το κουκούλι της Χαριλάου Τρικούπη και να ασχοληθεί με τις συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία της 3ής και 4ης υγειονομικής περιφέρειας.
@ Χθες λοιπόν βρήκαν στο amail της εφημερίδας που στάλθηκε από τον υπεύθυνο τύπου του ΠΑΣΟΚ της Καβάλας Μιχάλη Σκαρτούλη τις ερωτήσεις που απευθύνει ο Νίκος Ανδρουλάκης προς τον πάλαι ποτέ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τώρα υπουργού υγείας της κυβέρνησης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
@ Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης ζητάει από τον κ, Χρυσοχοίδη να μάθει “Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα των άμεσων ενεργειών σας για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων αναισθησιολόγων στις εν λόγω Υγειονομικές Περιφέρειες; Επίσης αν προτίθεται να αναπροσαρμόσει και να δώσει συγκεκριμένα κίνητρα για να προσελκύσει νέους αναισθησιολόγους και τέλος αν προτίθεται να επεκτείνει και το απόγευμα τα χειρουργεία φυσικά με τα αντίστοιχα κίνητρα.
@ Φυσικά θα του απαντήσει του Ανδρουλάκη ο Χρυσοχοίδης με τον δικό του τρόπο αλλά εγώ δεν βλέπω να βελτιώνονται τα πράγματα στο δικό μας το νοσοκομείο στο άμεσο μέλλον. Η κατάσταση θα είναι στην κόψη του ξυραφιού με το προσωπικό στα όρια των αντοχών του χωρίς να ξέρει κανείς ακόμη πότε θα
κρασάρει.
@ Διαμαρτύρονται οι 20 εργαζόμενοι που δουλεύουν στην καθαριότητα μέσα στο κάμπους των μεταναστών στο Περιγιάλι γιατί η ιδιωτική εταιρεία που τους έχει προσλάβει και τους κρατάει απλήρωτους εδώ και 2 μήνες. Από την πλευρά του ο εργολάβος δικαιολογείται ότι δεν πήρε τα χρήματα από το υπουργείο και γι ́ αυτό τους έχει απλήρωτους.
@ Απέρριψε το δικαστήριο την προσφυγή που έκανε η μια από τις δύο εταιρείες κατά του διαγωνισμού της ΜΕΑ Καβάλας και ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί κανονικά. Ελπίζουν όλοι ότι δεν θα μπουν νέα εμπόδια και επιτέλους μετά από πολλά, πολλά χρόνια επιτέλους αυτό το έργο μπορεί να ξεκινήσει.
@ Μαράθηκαν τα κυκλάμινα που φύτεψε ο Κυριάκος Σταυρίδης στο διαχωριστικό στο δρόμο της Ερυθρού Σταυρού και άρχισε να φυτεύει χρυσάνθεμα. Προφανώς για λουλούδια έχει χρήματα ο Σταυρίδης αλλά δεν έχει για σακούλες καθαριότητας και για το γάλα των εργαζομένων.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα