Ο Τσουρουκίδης κρέμασε τον Παπαδόπουλο στα μανταλάκια

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω από τι προσπάθησε να κρυφτεί ο Μάκης Παπαδόπουλος με το εσωτερικό κείμενο που έστειλε στα μέλη της δημοτικής του ομάδας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα από αυτά που συμφώνησε με τον Κλειτσιώτη ο οποίος μια εβδομάδα μετά και τις δεύτερες εκλογές τον κρέμασε στα μανταλάκια.
@ Ο Παπαδόπουλος φυσικά απέκρυψε όπως τουλάχιστον μου είπε χθες ραδιοφωνικά ο Ανέστης Τσουρουκίδης ότι το “μαγειρεμένο” γκάλοπ το πλήρωσαν και οι δύο άρα συμφώνησαν και οι δύο να γίνει. Τώρα να το μαγείρεψε ο Κλειτσιώτης εν αγνοία του Παπαδόπουλου είναι νομίζω τρελό.
@ Φαίνεται όμως ότι στο εσωτερικό της δημοτικής του ομάδας όσοι συμφωνούν με τη στάση που κράτησε μετά τις αποκαλύψεις του Κλειτσιώτη θα κουβαλάνε τη συγκεκριμένη ρετσινιά για τα επόμενα 5 χρόνια. Εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει και πιστεύουν ότι όλα θα ξεχαστούν.
@ Αυτό όμως που έχει γούστο είναι ότι όσοι υπερασπίζονται την αφωνία του Παπαδόπουλου μου λένε δημόσια ότι θα αποκτήσει τη φωνή του και θα μας πει τι ακριβώς έγινε με τον Κλειτσιώτη στο μέλλον.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα