Οι αφιονισμένοι

Είμαι χρόνια στην δημοσιογραφία και οι αντιδράσεις αυτών στους οποίους ασκούσα πολιτική κριτική έκαναν τα ίδια πράγματα. Αντιδρούσαν παλαιότερα γράφοντας μου ανώνυμες επιστολές βρίζοντας τώρα κάνοντας σχόλια κάτω από τα κείμενα μου που σηκώνονται και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας μας.
@ Πάντα αυτοί έχουν δίκαιο και εγώ άδικο. Πάντα αυτοί είναι τα αγλαΐσματα της ηθική και εγώ ο ανήθικος που τα αρπάζω από όλους χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό εξυπηρετώντας σκοτεινά συμφέροντα που θέλουν να κάνουν τους καημένους τους εργαζόμενους που επι χρόνια τρέφοταν από την τσέπη αυτού που σήμερα ονομάζουν λαμώγιο.
@ Αυτό το λαμώγιο που ακόμη και στις πιο δύσκολες προσωπικές του στιγμές τους ταΐζε πλουσιοπάροχα είπε τώρα να σταματήσει να είναι χάπατο και να κοιτάξει την επιχείρηση του όπως θα έπρεπε να είχε κάνει εδώ και χρόνια.
@ Όμως έπεσε πάνω στην πολιτική ξέρα του Σύριζα και όλων των αριστερών παραφυάδων που βρήκαν αντικείμενο πολιτικής ενασχόλησης και παρουσίας στην Καβαλιώτικη πολιτική σκηνή.
@ Έγραψα την άποψη μου για τον κύριο εκπρόσωπο τους Νίκο Βογιατζίδη ότι για ακόμη μια φορά τους προσφέρει κακές υπηρεσίες και ως αφιονισμένοι κάποιοι γύρω του άρχισαν να μου επιτίθεται. Δεν με πειράζει άλλωστε εγώ είμαι αυτός που λέω ότι όποιος ανάβενει στην πασαρέλα θα δείξει τα μπουτάκια του. Αυτό ισχύει για όλους μηδενός εξαιρούμενου.
@ Πότε εμφανίσθηκε όμως στην πολιτική σκηνή της Καβάλας ο πρόεδρος των εργαζομένων που προτίμησαν το δικό του δρόμο της σύγκρουσης και όχι αυτόν που η πλειοψηφία των συναδέλφων τους είχε επιλέξει από την αρχή; Όταν κατέβηκε στον δρόμο φτιάχνοντας το συνδικαλιστικό του προφίλ βγάζοντας την παλιά ηγεσία του σωματείου του εκτός δράσης εκπλήρωσε το πρώτο μέρος των φιλοδοξιών του. Τότε λοιπόν έγινε συνομιλητής των νέων εξουσιαστών που βρήκαν την ευκαιρία να στηρίξουν μια εξόχως προκλητική κατάσταση που όμως τους εξυπηρετούσες φτάνοντας στο σημείο να γίνει ο συγκεκριμένος κύριος ο κύριος εκφραστής της εργατικής πολιτικής στη Καβάλα.
@ Όλα αυτά του φάνηκαν χρήσιμα αφού μέσω της παράταξης Βαγγέλη Παππά και τη στήριξη όλων αυτών που τον θεωρούν ότι τους εκπροσωπεί μέσα στο εργοστάσιο βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο. Μια παρουσία όμως χλωμή αφού ο αρχηγός της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης δεν δέχεται κανέναν πάνω από αυτόν.
@ Έτσι έπρεπε να βρεθεί πάλι στην επικαιρότητα και προχθές βρήκε την ευκαιρία. Για να κρατηθεί στην δημοσιότητα με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει έβαλε 130 εργαζόμενους αμειβόμενους με 1.500 ευρώ μέσω όρο και τις οικογένειες του να κρατάνε την αναπνοή τους μη και δεν πάνε καλά τα πράγματα. Γιατί όταν παίζει συνέχεια με την φωτιά κάποτε μπορεί και να καείς.
@ Και όλα αυτά γιατί ο Βογιατζίδης θέλει έστω και έτσι να απασχολήσει την επικαιρότητα αφού ο απώτερος στόχος του είναι η δημαρχεία.
@ Ελπίζω αυτό τουλάχιστον να το έχει καταλάβει ο Μουριάδης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα