Οι ακροδεξιοί του Μουριάδη να τους χαίρονται οι Πασοκτζίδες και τα βιοαπόβλητα και αυτά τα πετάνε στο ΧΥΤΑ

Δεν γνωρίζω αν σας λέει κάτι ότι ο δήμος συλλέγει τα βιοαπόβλητα από τη συνοικία της Νεάπολις γιατί εμένα δεν μου λέει τίποτε και αυτό γιατί κανείς δεν ξέρει που τα πάνε και πού τα επεξεργάζονται.
Και το γράφω αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι τα ρίχνουν στο ΧΥΤΑ και λένε ότι κάτι κάνουν κομπόστ σε μια ανύπαρκτη μονάδα.
@ Όπως κάνουν και με τα ογκώδη τα οποία τα μαζεύουν εργάτες του δήμου με τα αυτοκίνητα του δήμου παρόλο που έχουν μια σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία η οποία τα δέχεται χωρίς κανένα κόστος στον δικό της χώρο. Δεν ξέρω αυτό πως λέγεται αλλά σίγουρα δεν είναι μια έξυπνη συμφωνία και επωφελής για τον
δήμο.
@ Καλά θα με τρελάνει ο μπάρμπα υποψήφιος που πιστεύει ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένος.
@ Την αξιοποίηση του χώρου μπροστά από την είσοδο του πρώην κάτω νοσοκομείου δεν μπόρεσε επί 4 χρόνια να πετύχει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Γιάννης Ιακωβίδης. Είναι ένα σημείο το οποίο μετά και την απομάκρυσή του περιπτέρου αναδείχθηκε ως χώρος όπου κανείς μπορεί να βγάλει φωτογραφίες από μια άλλη πλευρά της Καβάλας. Οι τουρίστες τον επιλέγουν για να αποθανατίσουν την Παναγία που είναι μαγευτική ιδιαίτερα όταν δύει ο ήλιος.
@ Ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κάνει ο Ιακωβίδης να καθαρίσει τον χώρο και αφού είναι ανίκανος να το καλλωπίσει να τον παραχωρήσει σε κάποιον επαγγελματία που θέλει να βάλει μια καντίνα για να βγάλει ένα μεροκάματο και να αφήσει ένα ενοίκιο και στον δήμο.
@ Χθες υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με ρώτησε τηλεφωνικά αν θυμάμαι τη στάση που κράτησε ο Βασίλη Λιόγκα ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως υποψήφιος δήμαρχος στο θέμα των στρατοπέδων στο Περιγιάλι. Θυμώνουν λίγα τα οποία μου τα φρεσκάρισε ο συνομιλητής μου λέγοντας μου ότι σαμποτάρισε την αξιοποίηση των οικοπέδων για τουριστικούς και οικιστικούς λόγους και ήταν μια από τις αιτίες που έμειναν τα στρατόπεδα ρημάδια μέχρι που έγιναν χώροι φιλοξενίας των μεταναστών.


@ Προφανώς οι πασόκοι της Καβάλας θα είναι πολύ υπερήφανοι που ο Μουριάδης έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του δύο ακροδεξιού οι οποίοι συμμετείχαν στο παρελθόν στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου. Προφανώς για τους δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν τέτοιες
συμμετοχές του Γούλα και του Τσακίρη καμιά σημασία αφού τι ακροδεξιός τι σοσιαλιστής. Να τον χαίρονται λοιπόν τον Μουριάδη τους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα