Ο Τόλης, η ΔΕΗ και τα μυστήρια της ΔΕΥΑΚ

Δεν καταλαβαίνει τίποτε ο Χρόνης με τους λογαριασμούς που στέλνει η ΔΕΥΑΚ στους πελάτες της.
Χθες φίλος ακροατής μου έφερε τον λογαριασμό του ο οποίος είναι “Β ́ εκκαθαριστικός” και αντί για τρίμηνος είναι πεντάμηνος. Γι ́ αυτό τον λόγο του χρέωσαν με 20 κυβικά επιπλέον αντί με 0,45 λεπτά με 1,30 ευρώ. Ο Χρόνης δεν λέει να βάλει μια τάξη και συνεχίζει η ΔΕΥΑΚ να κλέβει τους καταναλωτές.
Και ενώ κάνουν τέτοιες εξυπνάδες δεν πληρώνουν το χρέος προς την ΔΕΗ 4 εκ ευρώ.
@ Ο φίλος ακροατής που μου έφερε τον λογαριασμό στην ερώτηση που έκανε στον υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ που παίρνει τις μετρήσεις γιατί άργησε τόσο πολύ να περάσει βρήκε να του πει χίλιες δικαιολογίες αλλά δεν του απάντησε γιατί από την δική του τεμπελιά να πληρώσει τον λογαριασμό με καπέλο.
@ Ο ψεύτης πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ που συνειδητά δεν λέει την αλήθεια πιστεύει ότι μπορεί να ξεγελάσει τους Καβαλιώτες λέγοντας τους ότι η κυβέρνηση δια στόματος του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών του κ. Λιβάνιου θα τακτοποιήσει τα χρέη των ΔΕΥΑ. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και ένα είναι
σίγουρο ότι η ΔΕΥΑΚ θα πληρώσει ή θα ρυθμίσει το χρέος της προς της ΔΕΗ διαφορετικά ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις.
@ Περιμένω όμως να ακούσω και τι θα κάνει η ΔΕΗ τώρα που έληξε το εξώδικο που έστειλε στην επιχείριση. Θα προχωρήσει ή απλά έκανε την φασαρία για την φασαρία.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα