Οι ομιλίες των υποψηφίων, ο Αλέκος και στον ΟΛΚ συνεχίζουν τον χαβά τους

Την κεντρική του ομιλία ο Γιάννης Εριφυλλίδης θα την δώσει την Πέμπτη σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Γαλαξία”. Αρχικά ήταν να την κάνει στην κεντρική πλατεία αλλά λόγω των άστατων καιρικών προβλέψεων είπε να μιλήσει σε κλειστό χώρο και να μη το ρισκάρει. Μια μέρα πριν αύριο την δική της κεντρική ομιλία στο ίδιο ξενοδοχείο θα δώσει η Αναστασία Ιωσηφίδου.
@ Ο Μουριάδης μαθαίνω τελικά υπέκυψε και έκανε μια δημοσκόπηση χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της.
@ Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης είναι γνωστό ότι τα προηγούμενα 4 χρόνια από τη θέση της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο το πάλεψε όσο κανείς άλλος. Παρόλα αυτά έχει το άγχος της επανεκλογής όχι ότι κινδυνεύει αλλά επειδή θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση και να πάρει τους περισσότερους
σταυρούς με το ψηφοδέλτιο του Τοψίδη στην Καβάλα.
@ Και αυτοί στον ΟΛΚ τον χαβά τους. Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα κρουαζιερόπλοια το πότε ήρθαν και το πότε έφυγαν. Ο ΟΛΚ τους πληρώνει για να κάνουν τους λιμενικούς με χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα