Οι διαμαρτυρία των μαθητών του μουσικού γυμνασίου και τα σχέδια του Σταυρίδη για την υπηρεσία καθαριότητας

Τι είπε ο δήμαρχος, ότι σκέφτονται μαζί με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Κυριάκο Σταυρίδη να προχωρήσουν σε αλλαγές στην υπηρεσία καθαριότητας. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα θελήσουν να πετύχουν θα είναι να τιμωρηθούν κάποιοι που άνοιξαν το στόμα τους την περασμένη τετραετία και να επιβραβευτούν τα καλόπαιδα της διοίκησης.
@ Χωρίς να δημιουργήσουν μεγάλο θόρυβο, ίσως λόγω κακής επικοινωνιακής διαχείρισης, οι μαθητές του μουσικού γυμνασίου- λυκείου της Καβάλας πραγματοποίησαν την περασμένη Πέμπτη πορεία στο κέντρο της Καβάλας και διαμαρτυρήθηκαν για τις κακές συνθήκες που επικρατούν εδώ και χρόνια στο
κτήριο όπου σήμερα στεγάζονται.
@ Ο δήμαρχος Καβάλας τους είχε υποσχεθεί ότι θα προχωρούσε στη κατασκευή ενός νέου μουσικού σχολείου σε οικόπεδο του δήμου στο Περιγιάλι αλλά αυτό δεν τήρησε την υπόσχεση του. Εγώ λέω δύσκολα να δούμε τα επόμενα 5 χρόνια ένα νέος μουσικό σχολείο. Έτσι η πορεία των μαθητών του μουσικού γυμνασίου- λυκείου πήγε στο βρόντο. Αν όμως πραγματικά θέλουν μαθητές και γονείς να
πιέσουν να γίνει το μουσικό σχολείο τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν άλλους δρόμους αγώνα.
@ Δεν έχω δει την απόφαση της αποκεντρωμένης που λέει ότι ισχύει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία και από τον δήμο άρχισαν να κάνουν τις διαγραμμίσεις και να απαγορεύουν σε όσους δεν έχουν κάρτες τη στάθμευσης.
@ Αναρωτιέμαι αφού η αποκεντρωμένη ενέκρινε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου γιατί η διοίκηση του δήμου δεν έχει βγάλει μια ανακοίνωση που να το λέει πέρα από τα τηλεοπτικά γελάκια του δήμου ότι τηλεφωνικά του είπαν ότι μπήκε η υπογραφή της αποκεντρωμένης;
@ Αποτελεί σοβαρή είδηση ότι ο δήμος Καβάλας προχώρησε “στην τοποθέτηση καλλωπιστικών φυτών στην περιοχή Περιγιαλίου; Και όπως λέει και το δελτίο τύπου “στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου, προχώρησε ο Δήμος Καβάλας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης του δικτύου φυσικού αερίου και ανακατασκευής του υπάρχοντος πεζοδρομίου”.
Και όμως ήταν είδηση την περασμένη εβδομάδα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας να μιλάει για αυτά τα καλλωπιστικά φυτά στο μικρόφωνο ενός τοπικού καναλιού.
@ Ο Κυριάκος Σταυρίδης είπε και κάτι άλλο στη ίδια συνέντευξη του. Είπε λοιπόν και συγκεκριμένα μίλησε για “ την κλοπή των κυκλάμινων που φυτεύτηκαν στην Ερυθρού Σταυρού πριν από λίγες ημέρες, υπογραμμίζοντας ότι “το γεγονός δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές”.
@ Υπάρχουν λοιπόν στην Καβάλα κλέφτες κυκλάμινων που ζήλεψαν αυτά που φύτεψε ο Σταυρίδης και πήγαν και τα πήραν. Τι να πω, αν όντως έτσι έχει γίνει κάποιος θα είδε κάποιον και ας το πει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα