Οι γιαλαντζί επαναστάτες, η ορκωμοσία και ποιοι ερίζουν για μια θέση αντιδημάρχου

“Πρωτοβουλία για τη διάσωση της Στέγης” έχει δημιουργηθεί στο fb και ελπίζουν κάποιοι ότι με αυτό το τρόπο θα σταματήσουν την μετεγκατάσταση της σε άλλο κτήριο. Δεν έχω καταλάβει όμως από τι θέλουν να τη σώσουν τη ΣΤΕΓΗ. Προφανώς δεν είναι στη λίστα των κτηρίων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό αλλά στις περιπτώσεις εκείνες που θα αλλάξουν έδρα χωρίς μάλιστα να βάλουν ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του Συνδέσμου αφού όλα θα τα καλύψει η Μητρόπολη. Άρα από τι και από ποιον η σωτηρία;
@ Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι θέλει να πει η γιαλαντζί επανάσταση όσων συμμετέχουν σε αυτή της πρωτοβουλία.
@ Χθες ορκίσθηκαν οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που δεν είχαν ορκισθεί στις 14 Δεκεμβρίου μαζί με τους άλλους συναδέλφους τους γιατί δεν βρισκόταν στην Καβάλα. Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι είναι η Αναστασία Ιωσηφίδου, η Στέλλα Αργυρίου και ο Γιάννης Εριφυλλίδης.
@ Όπως ήδη θα γνωρίζεται ο Γιώργος Γούλας θα είναι ο νέος άμισθος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Καβάλας. Ο κ. Γούλα προτίμησε να διατηρήσει τον μισθό της ΔΕΗ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο δήμο χωρίς αμοιβή.
@ Για τη θέση που ερίζουν πολλοί, για το ποιος θα την πάρει είναι αυτή του αντιδημάρχου κοινωνικών υποθέσεων. Αν καλά μου είπαν παίζεται η συγκεκριμένη αντιδημαρχία μεταξύ της Βακιρτζή και του Δημητριάδη.
@ Αυτό που επίσης έμαθα είναι ότι η γενική γραμματέας έχει ξεκαθαρίσει προς όλους τους αντιδημάρχους ότι αυτή είναι που χαράζει την πολιτική γραμμή του δήμου και δεν θα δεχθεί κανείς να βγει εκτός. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν και φυσικά όποιοι δεν θα είναι καλά παιδιά θα βρεθούν εκτός στον πρώτο “μετασχηματισμό”

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα