Νερό και αλάτι μεταξύ Ιωσηφίδου και Εριφυλλίδη και όταν ο Παπαδόπουλος ξέμεινε από υποστηρικτές

Οι εκλογές πέρασαν και χθες με την ευκαιρία της ορκωμοσίας τους Αναστασία Ιωσηφίδου και Γιάννης Εριφυλλίδης είπαν τα ρίξουν νερό και αλάτι στις πολιτικές τους σχέσεις και να ξεχάσουν όσα ειπώθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο. Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι μαζί ήπιαν τον καφέ τους στο γνωστό καφέ
κάτω από το δημαρχείο και πιστεύω ότι αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις τους. Άλλωστε ο κοινός αντίπαλος τους τώρα είναι ο Μουριάδης.
@ Έχει μείνει μόνος του ο Μάκης Παπαδόπουλος αφού τον έχουν εγκαταλείψει όλοι οι δημοτικοί του σύμβουλοι πλην Νίκου Μαυρίδη. Τραγικό δίδυμο στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο που μαζί με τον Νίκο Μαυρίδη περίμεναν καρτερικά να γίνει απαρτία για να ψηφίσουν τα θέματα που θα έφερνε ο Μουριάδης. Προφανώς ο Παπαδόπουλος έχει αποφασίσει να πορευτεί με τον Φώντα, τον Αγγελίδη και την Χειμώνα. Εκτός γραμμής θα μείνει ο Πουρσάευ ο οποίος θα χαράξει δική του ανεξάρτητη πορεία.
@ Χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος βρέθηκε και αυτός στην ορκωμοσία των δημοτικών συμβουλών και των κοινοτικών μελών που έγινε στο δημαρχείο και δεν αντάλλαξαν ούτε καλημέρα με τον Γιάννη Εριφυλλίδη. Θα έχει πολύ γούστο το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα