Παρά τρίχα δεν θα ορκιζόταν ο Εριφυλλίδης γιατί η Ταβουλτζίδου τον ενημέρωσε λάθος!

Κοντά στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου και του νοσοκομείου βρίσκονται Μουριάδης και Γερόπουλος προκειμένου να ξεκινήσει το έργο του νέου χώρου στάθμευση στην βόρεια πλευρά προς το βουνό 100 θέσεων. Επίσης θα δοθεί η δυνατότητα στο νοσοκομείο να κάνει χρήση και του μισού υπαίθριου χώρου που είναι ιδιοκτησίας της Μητρόπολης που βρίσκεται δίπλα από το “Προκόπιο”.
@ Στις 7 Ιανουαρίου θα κόψει την πίτα του συνδυασμού του “Καβάλα Μπροστά” και ταυτόχρονα θα γιορτάσει και την ονομαστική του εορτή ο Γιάννης Εριφυλλίδης στο “Μετά τις 10”. Φυσικά καλεσμένοι θα είναι όλοι της δημοτικής του ομάδας και προβλέπω ότι θα περάσουν όπως κάνουν πάντα πολύ καλά.
@ Η ανοργανωσιά του γραφείου δημάρχου αλλά και της ίδιας της Ταβουλτζίδου είναι χαρακτηριστική και μετά από 4 χρόνια στη διοίκηση αντί να βελτιωθεί έχει γίνει χειρότερη. Παρά τρίχα χθες ο Γιάννης Εριφυλλίδης δεν θα ορκιζόταν αφού κλήθηκε να πάει να ορκιστεί σήμερα. Το amail που λένε ότι του έστειλαν δεν το πήρε ποτέ αλλά και δεύτερο γιατί η κ. Ταβουλτζίδου τον ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι η ορκωμοσία θα γινόταν σήμερα και όχι χθες. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε και εμείς περιμένουν να δούμε μια πιο συγκροτημένη διοίκησης αλλά μάλλον δεν πρόκειται να δούμε ποτέ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα