Οι Καραγκιόζηδες της πολιτικής σκηνής της Καβάλας και όταν ο Σωτήρης Λαζαρίδης ενοχλημένος που αγνοείται το ΤΕΕ

Προφανώς κάποιοι Καραγκιόζηδες της πολιτικής ζωής της Καβάλας δεν λένε να καταλάβουν ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν περνά πλέον η μπογιά τους. Το μειλίχιο στυλάκι τους, που κρύβει τόνους υποκρισίας μπορεί να ξεγέλασε κάποιους και μια και δύο φορές αλλά την τρίτη τους έστειλε στο σπίτι τους. Ταβλαδόροι του κακού καιρού που έμειναν στάσιμοι από τότε που πήγαιναν γυμνάσιο, με κουτσαβάκι συμπεριφορά μυρίζουν μούχλα από μίλια μακριά. Αυτά λοιπόν τα απολειφάδια της πολιτικής σκηνής της Καβάλας πιστεύουν ακόμη ότι έχουν μέλλον σε αυτό το τόπο. Φυσικά αυταπατώνται αισχρά.
@ Λογικά ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας Σωτήρης Λαζαρίδης μου δήλωσε ραδιοφωνικά δυσαρεστημένος από το σνομπάρισμα του κλιμακίου της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που τον αγνόησαν και επέλεξαν να τον παρακάμψει και να επισκεφτούν άλλους εκπροσώπους φορέων και να συζήτησουν μαζί τους σχετικά με το θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον ενόψει και της εξελισσόμενης κλιματικής αλλαγής.
@ Προφανώς ο Σωτήρης Λαζαρίδης αν και δηλώνει ότι ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν είναι προφανώς αρεστός από τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής διότι είναι δημοτικός σύμβουλος του Μάκη Παπαδόπουλου και γι ́ αυτούς είναι κόκκινο πανί. Με τέτοιους αποκλεισμούς δεν πρόκειται το ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα να γίνει πάλι πρώτο κόμμα.
@ Σιγά, σιγά κλείνει ο κύκλος των νέων αντιδημάρχων και ένα όνομα που προστέθηκε ακόμη στη μακρά λίστα των αντιδημάρχων του δήμου Καβάλας είναι του Κώστα Χατζηαναστασίου γιου του συγχωρεμένου Τάσου Χατζηαναστασίου που είχε την αντιδημαρχία καθαριότητας επί δημαρχίας Σιμιτσή.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα