Αμάν ποια με το ασθενοφόρο του Γιαννάρα

@ Ένα μεταχειρισμένο ασθενοφόρο που δεν το ήθελαν οι Ιταλοί κατάφερε να φέρει ο Γιαννάρας στην Καβάλα και από τότε κάθε πέντε και δέκα με αυτό ασχολείται. Δεν ασχολείται μονό αυτός αλλά και η σύζυγος του η οποία παρεμβαίνει πολιτικά στην καθημερινότητα των πολιτών. Συγκεκριμένα η σύζυγος
του Γιάννη Πασχαλίδη, Νίκη Γεωργιάδου με μια ανάρτηση που έκανε μετά το θάνατο του 65χρονού στο κέντρο της Ελευθερούπολης έγραψε “Με αφορμή το θάνατο του συμπολίτη μας χθες στην Ελευθερούπολη και όσα αναφέρθηκαν σχετικά με την έλλειψη δεύτερου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, θα ήθελα να ρωτήσω τους υπευθύνους , που βρίσκεται σήμερα το ασθενοφόρο που έφερε με δικά του έξοδα ο βουλευτής της Ν. Δ Γιάννης Πασχαλιδης, από την Ιταλία (δωρεά Ερυθρού Σταυρού) και γιατί δεν χρησιμοποιείται”.
@ Πρώτη ερώτηση. Η κ. Γεωργιάδου ποίους θεωρεί υπεύθυνους και τους απευθύνει την ερώτηση για το που βρίσκεται το ασθενοφόρο; Δεύτερη ερώτηση. Ο σύζυγός της που καθημερινά περνά τις πόρτες των υπουργείων ως βουλευτής δεν γνωρίζει που βρίσκεται το συγκεκριμένο ασθενοφόρο; Να την πληροφορήσω λοιπόν ότι είναι παρατημένο σε κάποιο συνεργείο που βρίσκεται στον δρόμο από το Σταυρό Αμυγδαλεώνα μέχρι και την Ελευθερούπολη και δεν λειτουργεί γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν ένα ανταλλακτικό 500 ευρώ. Είμαι σίγουρος ότι ο σύζυγος της το γνωρίζει και αντί να δώσει τα 500 ευρώ για να πληρωθεί το ανταλλακτικό το θυμάται όποτε θέλει να δείξει ότι αυτός το έφερε από την Ιταλία.
@ Το θέμα βέβαια δεν είναι αν λειτουργεί το ασθενοφόρο του Πασχαλίδη το οποίο είναι να πάει για παλιοσίδερα αλλά ότι δεν υπάρχουν πληρώματα για τα ασθενοφόρα που είναι σε κυκλοφορία.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα