Οι Καβαλιώτες επιχειρηματίες συκοφαντούν τους επαγγελματίες ότι φοροδιαφεύγουν άγνωστο με ποια στοιχεία

Φαντασθείτε να μη δινόταν η δυνατότητα να περάσει το έργο της πλατείας όπως μάθαμε να την λέμε του Καπνεργάτη και στο 2024 και να συνεχιστεί η χρηματοδότηση του τι θα γινόταν.
@ Πέρασε ο νέος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Αλέξης Γούλας από την πλατεία Καπνεργάτη και είπε σε κάποια κάμετα καναλιού. ότι μέχρι το καλοκαίρι θα τελειώσει το συγκεκριμένο έργο, αλλά όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος μόνο το τμήμα όπου σήμερα γίνονται οι εργασίες θα ολοκληρωθεί και όχι όλη η πλατεία. Για το υπόλοιπο κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει και φοβάμαι μη κάνουν μόνο τη μισή πλατεία και μετά πουν ότι δεν έχουν χρήματα και σηκωθούν και φύγουν. Για όλα τους έχω ικανούς. Γι ́ αυτό να μην ανησυχούν οι ταξιτζήδες της πιάτσα του ΟΤΕ θα αργήσουν και μπορεί να μη ξεκινήσουν ποτέ τα έργα στην δική τους περιοχή.
@ Ολοκληρώθηκε το δέκατο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας, που αφορά τις επιχειρήσεις – μέλη του και αποτελεί τρίμηνη έρευνα, με ερωτήσεις επικαιρότητας και ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία των επιχειρήσεων, που είχαν να κάνουν με το οικονομικό κλίμα
αλλά και τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών.
Σε σχετικό ερώτηση οι μισοί Καβαλιώτες επιχειρηματίες πιστεύουν ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροδιαφεύγουν, το 40% ότι φοροδιαφεύγουν σπάνια και μόλις το 10% ότι είναι καθ’ όλα νόμιμοι στις φορολογικές τους υποχρεώσεις!
Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 345 επιχειρήσεων το διάστημα Νοεμβρίου 2023 – Ιανουαρίου 2024 από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Καβάλας.
@ Το θέμα είναι πως γνωρίζουν αυτοί που δηλώνουν ότι οι άλλοι φοροδιαφεύγουν και με τι στοιχεία.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα