Μη περιμένετε από τον Γιαμαλίδη να διαμαρτυρηθεί στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο για την καθαριότητα που περνά στα χέρια των ιδιωτών

Προφανώς ο πρόεδρος των εργαζομένων στο δήμο Καβάλας ο κ. Γιαμαλίδης και τα άλλα παιδιά του Μουριάδη μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείο πιεζόμενοι από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα έβγαλαν προχθές την ανακοίνωση- καταγγελία για την αύξηση των δημοτικών τελών και την παραχώρηση τμημάτων της υπηρεσίας σε ιδιώτες.
@ Δεν νομίζω ότι μπορεί να πιστεύουν με αυτή την ανακοίνωση έβγαλαν και την υποχρέωση από πάνω τους προς τους συναδέλφους τους. Αν το νομίζουν μάλλον αυταπατώνται και αν δεν μπορούν να τους στηρίξουν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας που σηκώνουν και όλο το βάρος θα πρέπει να βρεθούν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο και να απαιτήσουν να πάρει η πλειοψηφία πίσω και τις αυξήσεις, την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και την επιστροφή στην υπηρεσία των “αγνοουμένων” συναδέλφων τους.
@ Αν αφήσουν στα χέρια του Γιαμαλίδη και των άλλων οσφυοκαμπτών του διοικητικού συμβουλίου την εργασιακή τους τύχη τότε να το γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα όλη η καθαριότητα της Καβάλας θα δοθεί στα χέρια των ιδιωτών.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα