Μη περιμένετε από τον Γιαμαλίδη να διαμαρτυρηθεί στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο για την καθαριότητα που περνά στα χέρια των ιδιωτών

Προφανώς ο πρόεδρος των εργαζομένων στο δήμο Καβάλας ο κ. Γιαμαλίδης και τα άλλα παιδιά του Μουριάδη μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείο πιεζόμενοι από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα έβγαλαν προχθές την ανακοίνωση- καταγγελία για την αύξηση των δημοτικών τελών και την παραχώρηση τμημάτων της υπηρεσίας σε ιδιώτες.
@ Δεν νομίζω ότι μπορεί να πιστεύουν με αυτή την ανακοίνωση έβγαλαν και την υποχρέωση από πάνω τους προς τους συναδέλφους τους. Αν το νομίζουν μάλλον αυταπατώνται και αν δεν μπορούν να τους στηρίξουν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας που σηκώνουν και όλο το βάρος θα πρέπει να βρεθούν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο και να απαιτήσουν να πάρει η πλειοψηφία πίσω και τις αυξήσεις, την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και την επιστροφή στην υπηρεσία των “αγνοουμένων” συναδέλφων τους.
@ Αν αφήσουν στα χέρια του Γιαμαλίδη και των άλλων οσφυοκαμπτών του διοικητικού συμβουλίου την εργασιακή τους τύχη τότε να το γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα όλη η καθαριότητα της Καβάλας θα δοθεί στα χέρια των ιδιωτών.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα