Τις ίδιες υποσχέσεις από τον Μουριάδη και αυτή τη φορά μετά την επιστροφή του από την Αθήνα

Τυχαίο; Μπορεί αλλά Μουριάδης και Σιμιτσής μαζί στην Αθήνα το ίδιο χρονικό διάστημα;
@ Υποψιάζομαι ότι βρέθηκαν για να περάσουν από το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να στηρίξουν τον διορισμό του πρώην δημάρχου στον ΟΛΚ.
@ Κάθε φορά που κατεβαίνει ο Μουριάδης στην Αθήνα μόνο ένα γραφείο υπουργού ξέρει και σε αυτό πηγαίνει του Λιβάνιου και μετά έρχεται στην Καβάλα και αραδιάζει τα έργα των ονείρων του που ο υπουργός του είπε ότι θα τα στηρίξει. Όπως η αξιοποίηση των τριών κτηρίων του δημαρχείου, του ΒΙΞ
και του “Μούτουλα”. Έχω κουραστεί να ακούω γι ́ αυτά τα έργα και ότι θα τα εντάξει σε κάποιο πρόγραμμα αλλά το πρόγραμμα δεν υπάρχει και όταν θα υπάρξει τότε ο Λιβάνιος θα του δώσει 8 εκ. Ευρώ αν είναι βέβαια στην θέση του.
@ Αφού τον έκραξαν δημόσια για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη” ο Θόδωρας τα πήρε στο κρανίο γιατί δεν σηκώνει τέτοιες προσβολές από κάποιους γιατρούς και έχει αποφασίσει να ρίξει όλο το βάρος στις εργασίες που χρειάζονται για να το κάνει κουκλί. Το θέμα βέβαια είναι αν έχει τα χρήματα ή πάλι ελπίζει σε κάποιο πρόγραμμα ίσως από την περιφέρεια;
@ Φυσικά, και αυτό να το ακούσει ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Χατζηαναστασίου και μέλος του Βύρωνα, ότι το Βερούλειο δεν τον ενδιαφέρει και αυτοί που είναι υπεύθυνοι έχουν να κάνουν με τις διοικήσεις των ομάδων που το καταστρέφουν και ζητάνε από τον δήμο να τρέχει από πίσω τους και να φροντίζει το συγκεκριμένο γήπεδο. Προφανώς η ομάδα του Βύρωνα και των άλλων ομάδων θα πρέπει να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη αν θέλουν να έχουν το Βερούλειο σε καλή κατάσταση.
@ Δεν είναι δυνατόν να ζούμε με τον Θόδωρα στον ίδιο δήμο, γιατί αυτά που είπε χθες, μετά από μια εβδομάδα που ψήφισε την αύξηση των δημοτικών τελών είναι αλαμπουρνέζικα. Λέει λοιπόν ο δήμαρχος ότι θα αυξηθούν αυτή τη χρονιά τα δημοτικά τέλη για να μαζέψει 4 εκ. Ευρώ που χρειάζεται προκειμένου να δώσει την καθαριότητα σε ιδιώτες και το 2025 θα κάνει μειώσεις στα δημοτικά τέλη λέτε και γνωρίζει αν του χρόνου θα μπορεί. Νομίζω ότι παλεύει με τα ψέματα του και με τις αυταπάτες του ότι θα τα καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να ισορροπήσει την υπηρεσία καθαριότητας δίνοντας τμήματα της σε ιδιώτες.
@ Δεν ξέρω αν άκουσα καλά αλλά είπε και κάτι ακόμη ότι δεν θα ξεκινήσει την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας από το Παληό και την Καρβάλη αλλά από κάποια άλλα χωριά! Δεν είναι δυνατόν είπα μάλλον δεν άκουσα καλά.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα