Οι βραβεύσεις, τα Χριστούγεννα του Μουριάδη και γιορτές επιδοτούμενες από το δήμο

Νομίζω ότι αυτή η ιστορία με τις βραβεύσεις από τους δήμου έχει παραγίνει. Όποιος περνά κάτω από το παραθύρι του γραφείου των δημάρχων τον φωνάζουν μέσα και του δίνουν ένα βραβείο ή ένα μετάλλιο.
Κάτι τέτοιο έγινε και με τον δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη που φώναξε την Μαρία Πολυμέρου και της έδωσε ένα μετάλλιο. Τώρα για ποίον λόγο δεν τον γνωρίζω.
@ Δεν το γνώριζα ότι ο Μουριάδης είναι τύπος που τα χαίρετε να Χριστούγεννα σαν μικρό παιδί. Δεν έχει αφήσει χωριό για χωριό και πλατεία για πλατεία όπου στήνουν οι σύλλογοι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι να βγάζει σέλφι με τους πολίτες.
@ Αυτό που δεν έχω καταλάβει επίσης είναι γιατί ο δήμος πληρώνει όλες αυτές τις Χριστουγεννιάτικες μαζώξεις όπως έκανε, ένα παράδειγμα αναφέρω με την Θρακική Εστία την περασμένη Κυριακή αν δεν κάνω λάθος κάτω από τα γραφεία του συλλόγου. Η Θρακική Εστία δεν νομίζω ότι δεν μπορούσε να καλύψει από το δικό της ταμείο το κρασί και τα εδέσματα και χρειαζόταν και τη συνδρομή του δήμου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα