Οι ζημιές είναι ζημιές και το χρέος είναι χρέος

Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο από τον πρόεδρο Χρόνη που επειδή μιλάει με άσχετους νομίζει ότι γίνεται και πιστευτός.
@ Ο πρόεδρος Χρόνης σε συνέντευξη του τι μας είπε; Ότι δεν υπάρχουν συσσωρευμένες ζημιές 31,5 εκ ευρώ και αυτές είναι από τις αποσβέσεις των έργων! Δηλαδή οι ζημιές 178.000 ευρώ που παρουσιάσθηκαν στο ισολογισμό του 2021 που πήγαν δεν πήγαν στον κουβά των συσσωρευμένων ζημιών αλλά κάπου αλλού; Φαίνεται ο πρόεδρος Χρόνης δεν ξέρει, δεν έμαθε αλλά κάνει τον έξυπνο
προφανώς γιατί δεν έχει κάτι άλλο να πει ως δικαιολογία.
@ Είπε ακόμη ότι το χρέος στην ΔΕΗ δεν είναι χρέος αλλά μια απόφαση όλων των ΔΕΥΑ της χώρας να μη πληρώσουν την ρήτρα αναπροσαρμογή που έβαλαν οι πάροχοι ενέργειας. Δηλαδή θα περιμένουν όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει τους λογαριασμούς τους και αυτές είναι λίγες ΔΕΥΑ και όχι όπως ο Χρόνης ισχυρίζεται ότι είναι όλες να πληρώσει τα 4 εκ ευρώ το κράτος. Και ρωτώ αν δεν τα πληρώσει το κράτος τότε τι θα γίνει; Προφανώς λαϊκίζοντας αυτό που προσπάθησε να αποφύγει ο Χρόνης λόγω εκλογών, είναι ότι θα τα πληρώσουν οι καταναλωτές.
@ Τον πείραξε ο Μάκης Παπαδόπουλος και αυτά που είπε ότι αυτός θα την εξυγιάνει την ΔΕΥΑΚ και άρχισε πάλι τους υπαινιγμούς ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια βρίσκεται κάτω από την ασφαλή ομπρέλα των πετρελαίων και ποτέ δεν είχε ρισκάρει ούτε είχε απασχολήσει προσωπικό. Αυτός ο τύπος του άκαπνου πολιτικού έρχεται να κρίνει επιχειρηματίες που μάτωσαν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους όρθιες και να συγκριθεί μαζί τους όταν δεν ρίσκαρε ποτέ αλλά βρήκε να κάνει τον επιχειρηματία με τα λεφτά των Καβαλιωτών. Αλλιώς δεν θα τις έλεγαν ούτε ζημιές, ούτε χρέος.
@ Οι συσσωρευμένες ζημιές είναι συσσωρευμένες ζημιές και το χρέος στην ΔΕΗ είναι χρέος στην ΔΕΗ όλα τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε.
@ Ένα τόνο οργανικών σκουπιδιών μάζεψε από τους καφέ κάδους ο Σταυρίδης μέχρι σήμερα και αυτό το λέει επιτυχία. Λέει και κάτι άλλο όλα αυτά τα οργανικά απόβλητα τα πετάει στον ΧΥΤΑ και έτσι για ακόμη μια φορά τον επιβαρύνει γιατί μια δουλειά σωστά δεν μπορεί να την κάνει.
@ Το άκουσα και αυτό από τον δήμαρχο. Αν λέει πήγε και έμπαινε στην ακτή της Καλαμίτσας προκειμένου να την λειτουργήσει ο δήμος ερήμην της ΕΤΑΔ τότε θα έμπλεκε δικαστικά. Όταν όμως ήταν να μπλέξει με το αυτόφωρο ο Σταυρίδης μετά το ντου που έκανε στην ακτή η ΕΛΑΣ πήγε και δήλωσε ο νομικός σύμβουλος του δήμου ότι αυτή ανήκει βάση κτηματολογίου στον δήμο. Ας αποφασίσει λοιπόν ο
κ. Μουριάδης πότε είναι του δήμου και πότε της ΕΤΑΔ η ακτή για να τελειώνουμε.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα