Τρέχουν να συμμαζέψουν τα προβλήματα στην καθαριότητα Μουριάδης και Σταυρίδηςμε το σύλλογο να ξυπνά από τον λήθαργό του

Χρειάσθηκε να διαμαρτυρηθούν για πρώτη φορά ίσως οι οδηγοί των απορριμματοφόρων της καθαριότητας για να αφυπνιστεί η διοίκηση του συλλόγου των εργαζομένων στο δήμο Καβάλας και να πιέσει για την επίλυση των προβλημάτων της υπηρεσίας την διοίκηση του Μουριάδη.
@ Η πίεση έφερε την αλλαγή της σήμανσης στην οδό Ερυθρού Σταυρού μετά από 4 χρόνια και επιτρέπεται τώρα να διέρχονται από το συγκεκριμένο δρόμο οχήματα μέχρι και 8 τόνους. Το 2018 είχε μπει η απαγόρευση γιατί θα ξεκινούσε το έργο της αμφιδρόμισης μπροστά από το παλιό νοσοκομείο και μετά την ολοκλήρωση του ξέχασαν να αλλάξουν τη συγκεκριμένη απόφαση. Έτσι κατά το νόμο τα απορριμματοφόρα που διερχόταν από την Ερυθρού Σταυρού ήταν παράνομα λόγω βάρους αλλά όλοι έκλεινα τα μάτια τους από τεμπελιά.
@ Δεν ξέρω αν θα προλάβουν να κάνουν γραφείο κινήσεως στην υπηρεσία καθαριότητας τους επόμενους μήνες μέχρι τις εκλογές αλλά αυτό μπροστά στην επισήμανση του συλλόγου των εργαζομένων ότι “ τα μέσα που παρέχει η αιρετή διοίκηση του δήμου δεν είναι επαρκή και ο στόλος των οχημάτων είναι γερασμένος” είναι το λιγότερο.
@ Η επιβεβαίωση ότι τα οχήματα της καθαριότητας έχουν καταστεί ακατάλληλα όπως λένε οι οδηγοί τους επιβεβαιώνεται και με το έγγραφο του συλλόγου. Άρα οι οδηγοί που στην αρχή πήγε ο Σταυρίδης και ο Μουριάδης να τους βγάλουν τρελούς είχαν δίκαιο και αυτό φάνηκε και από την επίσκεψη του ΣΕΠΕ στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας στο Περιγιάλι.
@ Εδώ να πω ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου άργησε να παρέμβει αλλά δεν πείθει όταν κάνει και το ανήξερο στα προβλήματα της υπηρεσίας καθαριότητας. Άργησε να παρέμβει και αυτό αν δεν είναι πολιτική συγκάλυψη τι άλλο είναι; Αναγκάσθηκε από τις εξελίξεις να πάρει θέση κάτι που θα έπρεπε να
το είχε κάνει πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι.
@ Ένα άλλο πρόβλημα το οποίο ο ίδιος ο δήμαρχος έχει προκαλέσει και δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό που έκανε θα τον φέρει είμαι σίγουρος σε δύσκολη θέση. Πρόκειται γι ́ αυτές τις μετακινήσεις που έκανε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου και αφορούν εργαζομένους της καθαριότητας που αμείβονται από αυτήν αλλά έχουν τοποθετηθεί σε διοικητικές θέσεις
στον δήμο. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που έχουν όλοι αυτοί που εργάζονται στον οδοκαθαρισμό και στα απορριμματοφόρα αλλά δουλεύουν μέσα στα γραφεία του δήμου χωρίς να λειώνουν κάτω από τις ζέστες του καλοκαιριού και να κρυώνουν τις ημέρες του χειμώνα. Αυτή την αδικία φυσικά δεν μπορεί να την ξεπεράσει ο δήμαρχος ο οποίος έχει αναλάβει και την ευθύνη της παραμονής τους στο δημαρχείο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα