Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν για τον Μουμτσάκη

Μπαίνει και ο εμπορικός σύλλογος δυναμικά και με τη στήριξη του επιμελητηρίου της Καβάλας στην διαφήμιση της Black Friday προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο ότι οι τιμές των καταστημάτων που εκπροσωπούν είναι ανταγωνιστικές με αυτές των πολυκαταστημάτων.
@ Δεν ξέρω αν αληθεύει, όμως αν είναι αλήθεια θέλω να δικαιολογήσουν από τον δήμο τις 35.000 ευρώ που έδωσαν για να φυτέψουν κάτι δενδράκια και κυκλάμινα στο διαχωριστικό διάζωμα στον δρόμο από το Φάληρο μέχρι και το διοικητήριο. Αν είναι δυνατόν.
@ Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα συναντηθούν οι εμπορικοί σύλλογοι του δήμου Καβάλας με τον δήμαρχο προκειμένου να συζητήσουν το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
@ Φαίνεται ότι τα προβλήματα των λαϊκών αγορών του δήμου Καβάλας δεν έχουν τελειωμό. Χθες μιλώντας ραδιοφωνικά με των πρόεδρο των παραγωγών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του
δήμου Καβάλας πληροφορήθηκα ότι τα πράγματα παραμένουν όπως ήταν και πριν από τις δημοτικές εκλογές του περασμένου μήνα.
@ Στην πρότυπη κατ ́ όνομα μόνο λαϊκή αγορά που λειτουργεί στο πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσα δεν έχουν γίνει τα έργα που χρειάζονται ώστε να πάρει τη σχετική άδεια λειτουργίας. Στην
κεντρική λαϊκή αγορά ακόμη πρέπει να γίνουν οι διαγραμμίσεις για να οριστούν με αυτό τον τρόπο οι χώροι όπου θα αναπτυχθούν οι πάγκοι των εμπόρων, των παραγωγών και των μικροπωλητών. Τελικά θα παιχτεί το έργο πάλι από την αρχή.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα