Ξεχάσαμε τον Όμηρο και το προεκλογικό γραμμάτιο του Μουριάδη

Αγρίεψαν οι δικηγόροι της χώρας και αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντα τους από τις 16 μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου διαμαρτυρόμενοι για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που τους θίγει.
@ Επίσης όπως μου είπε χθες και ο Νίκος Ξανθόπουλος και ο κλάδος των ασφαλιστών αντιμετωπίσει προβλήματα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς.
@ Φαίνεται ότι ο Όμηρος Κυριακίδης που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον Μουριάδη έχει στην τσέπη του την υπόσχεση του Μουριάδη ότι θα του δώσει την αντιδημαρχία του πρωτογενούς τομέας και θορυβήθηκε από την πληροφορία μου ότι αυτή τη θέση μπορεί να του την πάρει ο Απόστολος Χρόνης.
Έμαθα ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δεν θέλει να φύγει από την ΔΕΥΑΚ και μια αντιδημαρχία θα ήταν δύσκολο να την υπηρετήσει γιατί εργάζεται και στον ιδιωτικό τομέα.
@ Δεν έχει σκοπό ο δήμος και συγκεκριμένα η τεχνική του υπηρεσία να τοποθετήσει νέες στάσεις λεωφορείων και ακούω ότι κάποιοι φιλότιμοι Καβαλιώτες φροντίζουν να εξασφαλίσουν με δικά τους μέσα κάποιες στάσεις στην γειτονιά τους.
@ Φαίνεται ότι η εκκλησία της Μεταμορφώσεως δεν πρόκειται να ανεγερθεί μετά από την κατεδάφιση της. Τα χρόνια περνούν και η εκκλησία δεν λέει να οικοδομηθεί.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα