Το γάλα της οργής και η αγορά κλείνει στις 22 Νοεμβρίου

Οι εκλογές κερδήθηκαν από τον Μουριάδη αλλά τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια. Στην υπηρεσία καθαριότητας δεν έχουν σακούλες και δεν τους δίνουν το γάλα που προβλέπεται γι ́ αυτούς τους εργαζόμενους που δουλεύουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον.
@ Για το συγκεκριμένο θέμα χθες ο δημοτικός σύμβουλος Χρίστος Ποτόλιας ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Συσπείρωση Πολιτών” έδωσε στη δημοσιότητα το εξής δελτίο τύπου. “Στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου μας, δεν παρέχεται το γάλα εδώ και έξι μήνες.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση: Επειδή σήμερα η επόμενη μέρα των εκλογών μας βρίσκει εκεί που είμαστε ταγμένοι: στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, στην οργάνωση της πάλης, στους αγώνες, στη διεκδίκηση για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων, στην ενίσχυση του
ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής και των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα.
Επειδή με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και με όλους τους εργαζόμενους δεν παίζουμε με την υγεία τους.
Επειδή οι ανάγκες των εργαζόμενων του δήμου και συνολικά των εργαζόμενων, πρέπει να βρίσκονται σε προτεραιότητα κεντρικής και τοπικής διοίκησης.
Και επειδή οι εργαζόμενοι του δήμου είναι μόνο εκείνοι που υπηρετούν τις ανάγκες των συνδημοτών μας και γι αυτό πρέπει να είναι σε επάρκεια σε αριθμό σε όλες τις υπηρεσίες, να αισθάνονται ότι επιτελούν σημαντική-χρήσιμη εργασία για το όφελος της κοινωνίας, να μην αισθάνονται αδικημένοι με μετακινήσεις, αποσπάσεις, προαγωγές κτλ.
Καλούμε τη διοίκηση να ικανοποιήσει άμεσα την υποχρέωσή της και να χορηγήσει τα νόμιμα στους υπαλλήλους της καθαριότητας, καθώς και σε όποιους άλλους υπαλλήλους του δήμου έχει την υποχρέωση…”.
@ Θα κλείσουν τα καταστήματα τους όπως χθες μου είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης στις 22 Νοεμβρίου συμμετέχοντας στην πανελλήνια απεργιακή κινητοποίηση που θα γίνει με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θέλει να φέρει η κυβέρνηση.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα