Δεν θα μιλήσει το δημοτικό συμβούλιο για την πεσμένη γέφυρα;

Η μελέτη από την “Εγνατία Α.Ε” σχετικά με το μέλλον της πεσμένης γέφυρας παραδόθηκε στην περιφέρεια και μένει να δούμε ποιον δρόμο θα ακολουθήσει προφανώς όχι ο Μέτιος αλλά ο νέος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.
@ Το τι θα γίνει όμως με τη πεσμένη γέφυρα πρέπει να ασχοληθεί και το δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας ώστε να προτείνει ποια λύση θέλει. Δεν ξέρω αν ο Μουριάδης σκέφτεται την ανάπτυξη της περιοχής από το Καρνάγιο μέχρι το κτήριο του παλιού νοσοκομείου ή δεν τον ενδιαφέρει το θέμα και προτιμά να γίνει το έργο των 5 εκ ευρώ που αφορά την αναστύλωση της γέφυρας χωρίς να ανοίξει το στόμα του. Όμως ότι και να θέλει πρέπει να το πει δημόσια και αυτός αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο.
@ Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη για να μη κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα κατόπιν εορτής.
@ Δεν ξέρω τι θα κάνει η διοίκηση του δήμου με το ταμείο του στρατού για τον δρόμο που θέλει να ανοίξει μέσα από τα στρατόπεδο “Κωτσάλου” αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να δούμε πολύ σύντομα το συγκεκριμένο δρόμο να τελειώνει.
@ Τώρα αυτά που λέει ο Μουριάδης ότι το έχει στο μυαλό του να προχωρήσει σε δραστικές κινητοποιήσεις αν δεν βάλει μυαλό το ταμείο του στρατού, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δω πόσους Καβαλιώτες θα μπορέσει να κατεβάσει στην περίπτωση που σκεφτεί να προχωρήσει σε μια “λειτουργική κατάληψη”.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα