Όποιος νεοδημοκράτης συμμετέχει στην αυριανή σύσκεψη είναι εκτός ιδεολογίας Δεν πρέπει να παρασυρθούν από την παγίδα που έστησαν Μουριάδης, Βογιατζίδης και Ελευθεριάδου

Please select a featured image for your post

Όποιος νεοδημοκράτης συμμετέχει στην αυριανή σύσκεψη είναι εκτός ιδεολογίας

Δεν πρέπει να παρασυρθούν από την παγίδα που έστησαν Μουριάδης, Βογιατζίδης και Ελευθεριάδου

Αύριο στις 11 το πρωί θα γίνει η προγραμματισμένη από τον αναρμόδιο δήμαρχο υπεσχημένη συνάντηση με την παρουσία όπως έχει ανακοινωθεί και των φορέων ώστε να συζητήσουν για το πλασματικό πρόβλημα των 135 μετέωρων εργαζομένων της εταιρείας ELFE.
Επειδή στην αυριανή συνάντηση πρόκειται να βρεθούν αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα προσφέροντας στους 135 προστασία τα προηγούμενα χρόνια, οι τρεις πρώην κυβερνητικοί βουλευτές η αυριανή σύσκεψη παίρνει διαστάσεις αντιπαράθεσης. Αύριο θα συγκρουσθούν η φιλελεύθερη πολιτική του Μητσοτάκη με την οπισθοδρομική πολιτική του Τσίπρα. Το σπάσιμο του αυγού των αριστερούλιδων που με τα ξένα λεφτά προσπάθησαν να κάνουν κουμάντο.
Με λίγα λόγια όποιος νεοδημοκράτης που κατέχει θέση ευθύνης παρουσιασθεί στην αυριανή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπει απέναντι στο κόμμα του και τις ιδεολογίας του. Η αυριανή συνάντηση που προκάλεσε ο Μουριάδης αποκάλυψε τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα των Συριζαίων και τον Πασοκτζίδων.
Οι εκπρόσωποι φορέων που προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ δεν μπορούν να εμφανισθούν σε μια αναρμόδια σύσκεψη και να μιλήσουν με άτομα που ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε δεχθεί να συναντήσει ως αρχηγός της αντιπολίτευσης πριν μερικά χρόνια όταν βρέθηκε στην Καβάλα. Να μη θυμίσω τι του είχαν σούρει όλοι αυτοί που ακόμη ο ρόλος τους δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα